avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi obtinere extras cont (partaj in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi obtinere extras cont (partaj in urma divortului)

Am terminat procesul de divort (a fost din culpa comuna, eu am fost reclamantul).
Problema este ca fostul sot ...a "omis" mai bine zis a mintit in Cererea reconventionala si Intampinare (un exemplar a ramas si la completul de judecata) sa treaca si cateva conturi care intr-adevar au fost pe numele lui dar cu economiile facute in perioada casatoriei...eu am acceptat sa fie pe numele lui pentru ca lucra la acea banca si avea ceva avantaje (comisioane zero, dobanzi ceva mai mari, etc.)...
Pot cere prin avocatul care ma reprezinta un extras de cont de la inceputul casatoriei...din 2005 pana in octombrie 2009 ?
Cel mai recent răspuns: ContSters54906 , utilizator 18:16, 1 Decembrie 2009
Solicitati instantei sa faca o adresa la banca respectiva prin care solicita comunicarea acelor informatii.
La prima infatisare de-abia daca se discuta probatoriul, deci nu va faceti probleme, ca aveti timp sa le depuneti.

Av. Adrian Posdarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare in instanta ca proba corespondenta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Fostul sot a parasit domiciliul la inceputul lunii august, nu inainte de a ramane ca unic titular pe conturile in care facusem economii in ... (vezi toată discuția)
Probe inscrisuri, martori, etc. loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Si se va tine cont inca de la primul termen de inscrisul pe care-l depun atunci ?...imi este foarte util pentru divort...ca proba. Poate sa-si ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj = prima sedinta e cu public ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am fost programata la inceputul lunii septembrie la prima infatisare in calitate de reclamant (eu am intentat divortul). Nu avem copii, avem ... (vezi toată discuția)