avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediere prin aplicarea art. 65 al 1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediere prin aplicarea art. 65 al 1

De curand am primit un preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1 (motiv desfintarea postului).
Vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc salariu compensatoriu dupa perioada de preaviz (20 zile lucratoare).
Tin sa mentionez ca acest drept nu este mentionat in contractul meu individual de munca si de asemenea nu am semnat contract colectiv de munca( compania are doar 13 angajati).
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2019
danmircea2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 15 Mai 2019
Practic in situatia mentionata, beneficiez sau nu de compensatii banesti ?
Daca nu exista un document aplicabil angajatorului, atunci nu puteti beneficia de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca nivel national si salariu compensatoru mon_maria mon_maria Buna ziua. O firma cu 8 salariati, a facut 1 concediere individuala ce nu tine de pesoana salariatului. Este obligata sa plateasca salariu compensatoriu? ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ANCA PATRICIU ANCA PATRICIU Stiti cumva daca contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 s-a semnat? (vezi toată discuția)