avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria sector 4 Bucuresti refuza control financiar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria sector 4 Bucuresti refuza control financiar la asociatia de proprietar

Primaria sector 4 refuza sa respecte Legea 196/2018 si sustin ca nu e treaba lor sa faca control financiar contabil la asociatia de proprietari desi articolul din lege nu e de negociat, scrie clar acolo asta.
Pot obliga primaria sa faca control prin actiune in instanta? Nu ma intereseaza altceva. Ce temei legal au sa refuze sa faca control? Nu au.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gev , utilizator 21:18, 13 Ianuarie 2025
Buna seara, aveti vreun rezultat in urma procesului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie primar refuzata de secretar Brandon1983 Brandon1983 Un primar a trimis o adresa catre secretarul primariei pentru a emite o dispozitie de primar in favoarea mea, dar secretarul refuza sa semneze pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca SergiuTent SergiuTent Foarte pe scurt: Sunt angajaat ca dir. executiv la o firma a CL Hunedoara, administratorul face o adresa catre Primarie pe care nu o cunosc, iar Primarul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu prefectura si cu primaria LISONELTA300 LISONELTA300 O primarie a emis o hotarare privind taxele si impozitele locale, pe care nu vrea sa mi-o trimita prin posta. Am facut cerere la Prefectura sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)