avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata cheltuieli de judecata intr-un proces cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata cheltuieli de judecata intr-un proces cu asociatia

Buna ziua, doresc sa aflu care este ordinea de plata a cheltuielilor intr-un proces cu Asociatia de Proprietari, dupa ramanerea definitiva a hotararii jud.
restante/penalizari/cheltuieli judecatoresti, si care este legea ce reglementeaza sau clarifica acest lucru si dupa cat timp se poate aplica executarea silita.
va multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2019
papian, utilizator
Cel mai recent răspuns: papian , utilizator 17:09, 23 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați achitat banii anterior sesizării executorului castigati pe contestație în mod normal.
Dacă ati achitat ulterior va trebui să plătiți executorul.
Ar fi bine sa mergeți cu actele la avocat daca trebuie studiat cazul in amănunt si de asemenea, studiat dosarul de executare.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
'... si nu am stiut nr dosarului la suma totala din OP dar am trimis mesaj despre natura platii[...''...adica ati platit tot sau mai putin? Poate a mai ramas ceva de plata.
este vorba de numar, adica se intelege ceva de genul...1234/123/1234. suma totala am calculat si achitat evident tot, si apoi am cautat sa aflu de la familie (eram in alta localitate) nr.dosar. pe urma in aceeasi zi am trimis mesaj administratorului despre ce am trimis ca suma si ce reprezinta. dar este CLAR ca se stia din hotararea definitiva despre ce suma este vorba. ideea este ca am achitat inainte TOT, si apoi dupa cateva luni am primit notificare ca nu am stipulat in OP, natura debitului. de aceea am intrebat despre ORDINEA recuperarii unei creante/debit.
va multumesc domnule Av. LASCOSCHI si va voi contacta, email sau telefonic pentru stabilirea unei consultante

vali m a scris:

'... si nu am stiut nr dosarului la suma totala din OP dar am trimis mesaj despre natura platii[...''...adica ati platit tot sau mai putin? Poate a mai ramas ceva de plata.

ipoteza "poate, probabil, daca" nu este valabila. Am spus ca am platit toata suma prevazuta si consemnata ca obligatie in hotararea ramasa definitiva.
multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de executare pe listele asociatiei de proprietari ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Administratorul a trecut suma ce reprezinta Cheltuielile de Executare Silita in totalul lunar al cheltuielilor de intretinere cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere si sumele afisate eronat la avizier ssvyxx ssvyxx Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pentru care nu s-a platit foarte multa vreme intretinerea (~3ani) si s-a ajuns la suma afisata la avizier de ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere antonyc antonyc Buna ziua, As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)