Unde trebuie sa ma adresez pentru acordarea spre inchiriere a unui spatiu anexa aflat pe scara blocului in cazul in care presedintele si administratorul se opun?
Mentionez ca am obtinut acordul majoritatii locatarilor si ca alte doua astfel de anexe au fost deja atribuite spre folosinta altor persoane. Initial acestia au aprobat verbal, iar acum s-au razgandit invocand o lege pe care nu mi-au comunicat-o.
Mentionez deasemenea ca am igienizat spatiul si voi suporta costurile amenajarii acestuia.
Locuiesc cu chirie in acest bloc, dar nu am domiciliul in oras.
Ce pot face in acest caz si daca am vreo sansa ca demersul meu sa aiba succes.
Ce trebuie facut in cazul in care desi in apartament exista apometre si eu predau lunar citirea acestora, la plata intretinerii sunt incarcata permanent, administratorul invocand pierderile din retea. Mentionez ca acesta nu se deplaseaza niciodata pentru verificarea index-urilor pentru a putea identifica cine declara incorect consumul, iar in imobil locuiesc in majoritate persoane in varsta care pot fi usor manipulate.
Multumesc mult pentru ajutor!
Mai puteti depune plangere la comitet si cenzor, primarie-compartiment spacializat sau instanta, in ordinea enumerata si dupa ce ati primit sau a trecut o perioada rezonabila de timp ( 10 zile de la dupunerea plangeri la comitet si cenzor, 30 sau 45 de zile in cazul primariei)