avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la HC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la HC

Buna seara.
Va rog sa ma ajutati cu acest raspuns.
Am o hotarare civila si as dori sa fac recurs, va rog sa-mi spuneti daca se plateste o taxa in prealabil depunerii recursul?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
April12, utilizator
Este de preferat sa trimiteți prin posta.puteti sa nu timbrati și sa așteptați să vi sa puna în vedere de către instanta printr-,o adresa.Nu contează cate pagini scrieti ci ce motive de recurs formulati, ce criticați la decizia instanței de apel precum și motivarea în drept .Puteti sa sperati ,nu va opreste nimeni...Succes.
Completul trebuia sa fie format din 3?
Multumesc frumos.
Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns...
Referitor la ce am relatat mai sus....a ajuns la Curtea de Apel, am primit comunicare adresa in care mi se pun in vedere 2 aspecte:
1) taxa judiciara -- este in regula
2) depunere la dosar exemplar de pe cerere de recurs pentru comunicare.....AICI mi e teama ca nu inteleg...mai exact trebuie sa formulez o cerere de recurs ptr comunicare?
Ce trebuie sa contina mai exact?
Va multumesc anticipat ptr atentie si raspuns!
Adică mai depuneti un exemplar din recursul formulat de dvs,Probabil nu ati depus în exemplare suficiente.Incadrati-va în termenul solicitat prin adresa respectiva.
La sentinata civila....am declarat recurs....am expus si motivele...la aceasta se refera...nu?
Mi se cer 2 exemplare...eu am depus unu.
Pot sa trimit si prin posta? (bineinteles cu confirmare de primire in termenul indicat).
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Recurs dupa apel Martonze Martonze 1. La care instanta se introduce cererea de suspendare a executarii unei hotarari din apel? 2. Recursul catre Curtea de Apel se poate inainta inainte de ... (vezi toată discuția)
Cui se adreseazã cererea de recurs ºi în ce cont plãtesc taxa judiciarã de timbru? 28lacra 28lacra In cazul in care am avut o actiune in prima instanta la tribunal (pe vechiul cod) va rog sa-mi spuneti catre cine formulez cererea de recurs (Presedintelui ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua.solicit ,va rog frumos un sfat juridic in urmatoarea problema pe care o am eu;;;am depus in instanta o cerere de recuperarea a drepturilor banesti pe ... (vezi toată discuția)