avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reglementarea dispozitiei de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reglementarea dispozitiei de salarizare

Urmare unui mod de calcul greșit al salariului am castigat in instanta si, ulterior s a recunoscut si pe cale administrativa, o noua incadrare a salariului stabilit in anul 2015. Mi s a emis dispozitia de salarizare ( cea corecta) anul trecut in septembrie dar nu mi s au platit si sumele aferente. As dori sa va intreb ce trebuie sa fac pentru a mi primi drepturile salariale restante. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaelaros , utilizator 12:03, 7 Iunie 2019
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare in litigiu de munca vulpoi vulpoi buna ziua! am cistigat un litigiu de munca prin care am cerut plata drepturilor salariale pe ultimii 3 ani plus cheltuieli de judecata. am primit hotarirea pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante 9 luni!!!!! zahariaconst zahariaconst Sunt nou pe acest forum, si postez acest subiect cu speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat! Probleme mea si a altor 120 de salariati este ... (vezi toată discuția)
Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un ... oanaportar oanaportar Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un angajat o Cerere - pentru punere în executare a unei hotărâri judecătorești ( litigiu de ... (vezi toată discuția)