La notariat s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare prin care 2 soti cumpara un apartament cu bani primiti ca dar manual (donatie) de la parintii sotiei ca procuratori de fonduri.
Contractul se incheie intre vanzatori, cumparatori si parintii sotiei ca procuratori de fonduri (toti semneaza contractul).
Problema care se pune este: cum poate fi "eliminat" sotul din contractul de vanzare-cumparare ?
Motive de revocare a donatiei fata de sot sunt, dar obiectul donatiei nu cred ca este o parte din apartament, este suma de bani.
Voi ce parere aveti ?
Cum se poate rezolva problema astfel incat dreptul de proprietate al sotului sa fie radiat din cartea funciara, sa ramana proprietari sotia si eventual parintii acesteia ca procuratori de fonduri ?
imi place de tine. esti glumet ..
ai grija, totusi, la porumbei ... Porumbei din drept ..
Nu am vrut sa te contrazic .. cu argumente .. caci erau prea evidente .. perlele tale din in mesajul - raspuns de la speta.
Domnilor avocati, vorbiti de parka ati fid oar unul singur. Si vorbiti de parka ati reprezenta vreun popa ortodox, sin u un preot catholic care cunoaste, in mare parte, principiile generale ale unei casatorii sip e cele ale unei donatii.(re-cititi p[t. aceasta DREPTURILE !! CIVILE SI PE CELE LEGALE ALE CELOR IMPLICATI, IAR PT. DETALIILE PRIVIND REZOLVAREA SUBIECTIVITATII PROBLEMEI, LUATI-VA UN AVOCAT INDIVIDUAL
Lamurire-partaj
KARINA73
Buna ziua,
as avea nevoie de o parere pertinenta in urmatorul caz de partaj:apartament proprietate comuna. In contractul de vanzare-cumparare se specifica ... (vezi toată discuția)