avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor în weekend
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor în weekend

Conform celor de mai jos, când ziua 1 a lunii pica sâmbătă, copilul ar trebui să meargă la tată în weekendul respectiv?

Dar dacă pica ziua 1 a lunii duminică? Copilul ar trevmbui să meargă la rata în weekendul resoectiv?

"Stabileste program de vizitare al minorei in favoarea paratului-reclamant după cum urmează: in prima si a treia saptamana din fiecare luna, incepand de vineri, ora 16,00 si pana duminica, ora 16,00, jumatate din vacanta de iarna, incluzand sarbatoarea Craciunului si Revelionul in anii impari si excluzand aceste sarbatori in anii pari, jumatate din vacanta de primavara, incluzand sarbatoarea Pastelui in anii impari si excluzand aceasta sarbatoare in anii pari, o luna in vacanta de vara, perioada urmand a fi stabilita de parinti in functie de concediul legal de odihna al fiecaruia, participarea la toate activitatile de dezvoltare a minorei ( de ex. ore de balet, serbarile de la balet, gradinita, scoala )."
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
listan, utilizator
Cel mai recent răspuns: listan , utilizator 20:11, 13 Iunie 2019
Va mulțumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita revelion listan listan Buna ziua, Programul de vizita stabilit de tribunal in urma divortului contine si paragraful de mai jos. Doresc sa stiu cand ar trebui sa duc copilul la ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita al tatalui gigibigi gigibigi Buna ziua vreau sa ma ajutati sa ma lamuresc in ceea ce priveste drepturile pe care le am in a vizita baietelul in caz de despartire. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Clarificare program de vizita prima si a treia saptamana alina.cr7 alina.cr7 Clarificare program de vizita Bună ziua, In cadrul deciziei judecatoresti se specifică programul de vizita: - in prima si a treia săptămână din ... (vezi toată discuția)