avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită admiterea contestatiei la executare e executorie?
Discuție deschisă în Executare silită

admiterea contestatiei la executare e executorie?

avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este executorie. creditorul si executorul nu vor sa opreasca executarea. s-a depus apel. ce trebuie sa fac pentru a opri executarea?
Trebuie sa faceti din nou contestatie la executare. Termen 15 zile de cand ati aflat de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume executate Laura Stamate Laura Stamate In baza unui dosar executional BEJ pune poprire si retine sume din cont. In termen legal depun contestatie la executare. Se constata prescris dreptul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare admisa- intoarcerea executarii? leusan leusan Buna ziua! Am urmatoarea problema: Am facut contestataie la o executare silita (porpie) inceputa in august 2012( pe vechiul cod) Pina la suspendare si ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)