avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face

Buna seara, sunt asistent medical si acum 2 zile am primit pumni in cap de la un pacient cu tulburări de personalitate in timpul serviciului
Multumesc frumos, pacientul care m a agresat nu era internat era venit in spital doar ptr o injectie si din cate stiu pacienții psihiatrici nu au voie să vină asa in orice clinică sau spital doar la spitalele de profil.Acest pacient avea un diagnostic destul de grav
Dumneavoastră aveți dreptul să vă îndreptați cu pretenții civile și împotriva unității medicale unde lucrați. Dacă reușiți să dovediți culpa angajatorului, sau a șefilor de la locul de munca, le puteți cere în civil daune morale și materiale.

Ar trebui să faceți o strategie bine gândită și bine pusă la punct, împreună cu un avocat.
Interesați-vă de un avocat specializat în civil, care a mai câștigat procese de daune morale și materiale.
Da este o idee minunata daca as avea si bani să mă lupt cu un spital ar fi bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre politisti ccclyon ccclyon Buna ziua. Va relatez pe scurt intamplarea. Am fost agresat de catre un coleg si el politist. Voi depune o plangere pe linie de munca impotriva colegului. ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala pey pey Am fost agresata fizic il cunosc pe agresor dar nu am nici un martor ce pot sa fac =D> (vezi toată discuția)