avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Filmuleț în care mama pedepsește copilul până ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Filmuleț în care mama pedepsește copilul până când acesta plânge: îl pot folosi într-un eventual proces privind schimbarea domiciliului copilului?

Buna! detin o inregistrare facuta de mama copilului trimisa de dansa pe o retea de socializare in privat ( eu find tatal) in filmulet se vede cum il pedepseste pana cand acesta plange de mama focului.. eu sunt platitor de pensie alimentara am program de vizita stabilit de instanta pana acum nu am avut probleme cu vizita eu am o relatie foarte buna cu copilu (4 ani) ma iubeste si nu ar mai pleca de la mine abia il conving ca trebuie sa mearga inapoi la mama..nu vreau sa fac rau nimanui daar asa pt mine ce se intampla daca deschid un proces in aceasta privinta? se ia in considerare acest filmulet? ce sanse am? este deja o hotarare in favoarea mamei daca mama pe viitor nu isi va respecta programul de vizita pe care il am eu ce pot sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
evident ca parintele care impune reguli e parintele rau, iar cel la care copilul e in vacanta e ala bun! dvs sunteti pe drumul cel bun spre a strica definitiv si iremebiabil relatia cu mama. Domiciliul nu il veti primi ca din ce ziceti copilul nu e abuzat si nu ii lipseste nimic! Dvs in schimb e posibil sa ramaneti doar cu programul din sentinta, asta daca va vrea copilul sa mai plece cu dvs. Ca sunt destule cazuri aici pe forum de copii care nu mai vor! Cat despre problema cu vorbirea, e de competenta unui logoped!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
cred ca nu exista niciun copil pe lumea asta care sa nu fi spus vreodata ca mama sau tata e rau. A plans de mama focului ca l-apedepsit. Dar ce, dvs cand erati copil si erati pedepsit, radeati?
Aveti un program de vizitare care functioneaza (f.bine), platitio pensie, iarasi f bine, comunicati bine cu mama, reiese din faptul ca va intelegeti si luati copilul si in afara hotararii. Ce v-ati gandit dvs in aceasta situatie care sigur nu e perfecta dar e buna si functioneaza? Ia sa o dau de gard, sa fac un proces ca poate in sfarsit ajungem la un razboi, nu? Eu zic: vedeti-va de treaba si nu inventati probleme acolo unde ele nu sunt! Viata ofera un set absolut suficient de probleme, astfel incat sa nu reiasa vreo nevoie obiectiva de a mai inventa noi altele, mai putin in cazurile in care ne plictisim si suntem lipsiti de ocupatie. V-ati putea gasi un hobby sau lua niste ore suplimentare la job.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
proastasatului, utilizator
Intre mine si mama copilasului nu e o întelegere tocmai buna..doar asa la suprafata cat sa protejez copilu de eventualele certuri..pe care nu eu le provc tot timpul imi gaseste nereguli..dar nu ma cert cu ea..eu am crescut intr-un mediu cu un tata alcolic si scandal la greu stiu prin ce am trecut si nu vreau sub nici o forma sa simta copilasul meu ce am simtit eu cand am fost copil..(de acolo mi se trage ura pt alcol si pt alcolisti) dansa e genul de om hain nu poti avea încredere si o simt ca vrea sa fuga cu copilu prin alta tara..încerc doar sa o intimidez cu asta daca va fi cazu daca lucrurile ar ramane asa ar fi bine pe mine nu ma deranjeaza daca îsi reface viata atata timp cat nu îmi este afectata relatia mea cu copilu din partea mea poate sa se marite de 100 de ori..
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
doru 40, utilizator
toti copiii plang cand sunt pedepsiti, e normal! lasati scenariile la o parte, atata timp cat mama va da copilul si extra program, si mai mult, va da si informatii despre ce mai face copilul, lasati lucrurile asa ca stati f bine! altii nu isi vad copiii nici macar o ora pe luna. Cu atitudinea asta nu faceti decat sa porniti un razboi din care cel mai mult va pierde copilul!
si nu, nu va da nimeni copilul pe baza unui filmulet in care el este pedepsit. e normal sa ii mai certam, sa le impunem reguli, pedepse.. Fiimea boceste jumatate de ora doar daca ma incrunt la ea, asta inseamna ca trebuie sa o las ca pe ea?
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
cris0811, utilizator
Locul copilului e langa ambi parinti
Dar în special langa mama..eu sunt genul de om care accept multe pt copil..nu vreau sa însel dar nici sa fiu înselat

Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare civilia cipriluca30 cipriluca30 buna ziua,sora mea a castigat custodia copilului cu fostu concubin,,,are la mana hotararea prin care se stabileste locuinta minorului la mama,dar fostul ... (vezi toată discuția)
Minor nerecunoscut de tata, răpit de la mama mea. cum îl pot lua înapoi? Jeoo Jeoo Am și eu o întrebare eu am fost plecata din tara și copilu meu a ramân cu mama mea și după un timp tata la fata mi.a luat copilu de la mama fără voia ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a devenit obiect de santaj pentru tatăl care acum, după mai mult de doi ani, vrea să-l recunoască. aș putea obține autoritatea părintească exclusivă? alexandrasonya alexandrasonya Buna seara am o problema delicata pe care nu stiu exact cum sa o abordez si as avea nevoie de parerile dumneavoastra .In urma unei relatii de concubinaj a ... (vezi toată discuția)