avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suspiciune de malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspiciune de malpraxis

Buna ziua, vă contactez in speranta ca ma voi lămuri cu anumite practici medicale.
Aș dori să știu dacă un avocat ma poate ajuta in elucidarea unei practici medicale in urma caruia a avut loc un deces ? Ce dovezi trebuiesc aduse petru demonstrarea unui malpraxis?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:02, 8 Noiembrie 2019
Poate fi un atuu, dar mi s-a stabilit ca prima etapa o expertiza si onorariul maxim, adica 4000 lei, exact pt. a incerca impiedicarea demararii procedurilor. Deci, Comisia este in slujba medicilor, nu in aflarea adevarului. De ce sa se deranjeze pt. a face o ancheta? Mai bine stabilesc maximul pt un onorariu, ca prima etapa din procedura, si pacientul neavand posibilitati atunci, se claseaza dosarul. Oare,mai intai nu ar trebui sa faca alte demersuri si dupa sa apeleze la expertize? M-am cam lamurit si cu aceasta Comisie.
Afirmatiile pe care el faceti despre comisia medicala sunt pareri personale fara vreo acoperire juridica.
Nu aveti ce demersuri sa mai faceti. Nu va interzice nimeni si nimic sa deschideti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, ... ..sorin, ..sorin, Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, in prima zi de naștere al copilului am fost anunțat că fetița e bine, a doua zi, soția ... (vezi toată discuția)
Posibil malpraxis: mama a decedat înainte de a ieși din sala de operație în urma unei intervenții pentru ruptură de menisc. care ar fi pașii de urmat? Olivia25 Olivia25 Buna seara , Pt. a nu influenta in vreun fel raspunsurile primite, nu o sa dau numele spitalului si nici judetul in care se afla. Descriere problema O ... (vezi toată discuția)
Malpraxis crt82 crt82 Buna seara tuturor. In urma cu cateva zile tatal meu a decedat in urma unui acceident vascular grav. Concluziile medicilor de la spitalul Obregia au fost ca ... (vezi toată discuția)