avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde pot reclama un judecător?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde pot reclama un judecător?

buna ziua,sant mamica unei fetite de 2 ani si 3 luni,care am fost reclamanta intr-un proces de custodie ,am cerut exclusiva,ptr ca paratul este un consumator droguri de risc . el a fost condamnat in 2017 la 2 ani 2 luni si 20 zile cu suspendarea efectuarii pedepsei ,ptr detinere de doguri ptr consum propriu si complicitate la trafic de droguri,fiind inca in perioada de incercare.

cu toate actele depuse la dosar ,ca este consumator de droguri si o persoana agresiva fizic, tanara judecatoare (care cred ca e si mamica)a considerat ca paratul poate fi reeducat prin relatiile cu copilul sau. atat de mult l-a reeducat ca el nu a platit pensia alimentara decat 4 luni din cele 15 luni datorate..acum o sa ziceti de ce nu m-am adresat unui executor judecatotresc .

programul meu la serviciu este zilnic intre 8-20,30,deci practic nu am cand sa ajung la un executor. eu imi cresc copilul singura ajutata de parintii mei de 65 si 68 ani care la randul lor sant persoane bolnave,mama avand handicap locomotor..cand s-a dat pronuntarea am plans in hohote,vazand cum trateaza aceasta judecatoare destinul unui copil atat de mic..ma intrebati de ce nu am facut apel. pai ce dovezi sa mai aduc in plus ,decat cele de la fond? si credeti ca cei ce ar fi judecat apelul mi-ar fi dat alta sentinta? corb la corb isi scoate ochii?

as dori sa fac niste memorii catre prim ministru,presedentie,avocatul poporului .,dar si catre ministerul justitiei. intrebarea mea este:ce departament ,din cadrul ministerului justitiei poate cerceta felul in care o judecatoare a dat sentinta judecatoreasca,netinand cont de interesele coplului,care are numai 2 ani si un pic? as dori sa trimit un memoriu si catre acest departament.

memoriile le trimit prin scrisori recomandate cu confirmare de primire..multumesc din suflet ptr raspunsuri,multumesc ca ma ajutati sa indrept eroarea facuta de o judecatoare,exact ca in cazulrecent mediatizat ,cel al sorinei ,fetita de 8 ani,care a fost tarata pe jos ca un sac de cartofi,de o procuroare,netinand cont de plansetele si interesele copilului. .

cu mult respect,o zi buna va doresc tuturor
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:30, 6 Iulie 2019
Stimata d-na sfaturile d-voastra au fost si sant vitale ptr mine,sigur nu voi abandona lupta,(off simt ca numai am puteri ,sa lupt cu o justitie oarba ,care nu vede interesele unui copil atat de mic),dar sa stiti ca va voi urma sfaturile . Am o rugaminte mare totusi ,puteti sa-mi lasati prin mesaj privat ,adresa d-voastra de mail ,ca in cazul cand am probleme sa va trimit un email? Promit sa nu va deranjez decat numai strict cand am nevoie de un sfat bun ,de la d-voastra. Multam ptr raspuns,tot binele din lume vi-l doresc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma voi conforma regulamentului ,multumesc ptr sfat,va doresc o zi frumoasa,doamne ajuta

Nu trebuie sa anuntati ca teoretic are si tatal in tara.
mioara54 a scris:

Stimate domn,sa inteleg ca orice as face ,nu am castig de cauza.Va intreb totusi,daca plec totusi singura din tara ptr a-mi ajuta sora ,adica sa stau cu copilul ei de 1 an si 3 luni,atata timp cat ea se afla in spital cu celalalt copil cu handicap grav,TREBUIE SA ANUNT PROTECTIA COPILULUI ptr a nu fi invinuita de abandon de familie(copilul il las cu parintii mei)?Multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare mioara54 mioara54 Buna ziua,am avut un proces de exercitarea drepturilor parintesti si cu toate ca eu ca reclamanta am dovedit in instanta ca paratul e consumator de droguri ... (vezi toată discuția)
Probleme mari după divorț: custodie comună cu tata condamnat pentru deținere și trafic de droguri de risc, și partaj apartament la care a contribuit doar cu o parte din avans. ce mă sfătuiți? mioara54 mioara54 Buna ziua,am sa va spun un episod negru din viatza mea,prin care trec in momentul de fatza,si as dori din suflet sa mi dati un sfat,eventual un avocat care are ... (vezi toată discuția)