avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am demisionat și mi se impută prețul unui curs de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am demisionat și mi se impută prețul unui curs de perfecționare achitat de angajator, curs pe care eu nu am vrut să-l fac. Unde pot reclama situația?

Buna ziua, am fost trimis de angajator la un curs de perfectionare in domeniu de o saptamina, curs achitat de angajator. Ulterior ..la circa 2 luni , am parasit societatea de comun acord , prin intelegerea partilor. Mi s-a imputat la plecare pretul cursului, desi nu eu am dorit sa il fac..iar in prealabil nu am semnat vreun contract sau alt act aditional in privinta achitarii acestui curs...Rog..daca ma puteti ajuta...unde pot reclama situatia..la ITM ? pot da in judecata angajatorul ?? Multam anticipat pentru raspunsurile dvs.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sorinsorinel43 , utilizator 06:34, 19 Iulie 2019
NU ESTE NIMIC MENTIONAT NICI IN CIM IN ACEASTA PRIVINTA...VA MULTUMESC AMINDURORA ORICUM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si act aditional mara27 mara27 Este legal un act aditional incheiat in 2002 prin care firma leaga angajatul 5 ani si in caz contrar angajatul trebuie sa plateasca cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Demisia in cazul contractului pe perioada nedeterminata Mrv1337 Mrv1337 Buna seara. Ce s-ar intampla daca as vrea sa-mi depun demisia cu preaviz in cazul in care am urmat cursuri de perfectionare platite de angajator si contractul ... (vezi toată discuția)
Act aditional adle adle buna seara, Am semnat un contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Dupa o luna am fost trimisa 3 saptamani sa imi preiau proiectul din alta ... (vezi toată discuția)