avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama are testament de la bunicul pe întreaga lui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama are testament de la bunicul pe întreaga lui avere, dar sora ei vrea jumătate. Ce se poate întâmpla?

buna ziua,
mama are un testament de la tatal ei, din anul 2008.
are o sora, careia tatal nu i-a lasat nimic prin testament.
mama a avut grija de bunicul
acum sora ei, vrea bineinteles jumatate.
se poate face ceva??
in testament scrie ca lasa intreaga avere mobila si imobila mamei mele.
multumesc
o zi frumoasa
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
multumesc mult
buna, cat ar costa onorariul pentru a ma ajuta cu hartiile?? este vorba de 2 hectare de teren agricol. multumesc
buna, cat ar costa onorariul pentru a ma ajuta cu hartiile?? este vorba de 2 hectare de teren agricol. multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutați cu un av din zona dvs ,solicitați o consultație,prezentati situația și actele și o sa se estimeze un cost care va consta in onorariu avocat,taxă de timbru,onorariu expert pt expertiza ce se va realiza obligatoriu în instanță etc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau ce......? johnnydanut johnnydanut Buna seara ! De curand mama mea a decedat si a ramas doar tata. Inainte de moarte au stabilit ca un teren pe care e casa lor sa-mi revina mie iar altul (de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moarte iuli113 iuli113 ma intereseaza si pe mine daca ma poate ajuta cineva. bunica mea a decedat ea este trecuta in c.f.ca fiind proprietara a unui imobil,bunica are un sot pe ... (vezi toată discuția)
Testament reciproc sot - sotie voicudamian voicudamian Eu si sotia (amandoi pensionari) ne-am gandit sa ne facem cate un testament pentru a ne proteja de eventualele pretentii dupa decesul unuia din noi. Sotia a ... (vezi toată discuția)