am ajuns la reg com ,intre timp m-am hotarat sa inchid pfa-ul si doamna de acolo mi-a zis sa-i aduc de la finante un certif de atestare fiscala cum ca figurez fara datorii si sa completez toate actele pe numele de fata si il inchide si gata ...e corect asa ? se poate? si la finante nu mai depun nimic ? oricum n-am avut activitate pe pfa k intre timp s-au "tulburat apele " :)
Sunt in aceeasi situatie cu Petruta. Am infiintat PFA-ul, apoi m-am casatorit. Am cateva intrebari.
1.Trebuie doar sa fac o cerere pentru actualizarea numelui sau procedura e mai complicata?
2.Daca schimbarea numelui presupune niste cheltuieli, sumele respective le pot trece la cheltuielile PFA-ului?
3. Dupa schimbarea numelui trebuie sa schimb registrul de casa, registrul de incasari-plati, registrul unic de control sau le pot folosi pe cele cu numele vechi?
Multumesc mult
eu deocamdata am facut modificarea la reg com, m-a costat 180 ron , cat am platit la infiintare doar ca sa schimb numele :(
si mmerg maine la finante sa depun decl 050 k eu am domiciliul in pitesti si am pastrat pfa pe adresa parintilor in mioveni si iar n-am inteles cum si unde voi plati :(
iar la faza cu registrele, nu se schimba si se pot baga pe pfa cheltuielile :)
sper ca ti-am fost de folos :*
Am schimbat numele PFA-ului insa mai am o intrebare. Trebuie sa schimb seria chitantelor si facturilor sau pot folosi seria pe care o aveam inainte de schimbarea numelui? De asemenea, pot merge in continuare cu numarul chitantelor si al facturilor sau incep de la 1?