avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Prejudiciatul are ITP expirat, poate sa faca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Prejudiciatul are ITP expirat, poate sa faca reparatiile pe RCA vinovatului

Buna ziua,

Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA.
Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul.

Firma de asigurari care a emis RCA-ul vinovatei poate sa refuze plata. pe motiv ca eu, cel lovit si nevinovat. am ITP-ul expirat ?

Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:37, 26 Noiembrie 2009
Faptul ca aveati ITP-ul expirat, nu poate avea ca efect decat o amenda contraventionala conf. Cod rutier.Vinovatul raspunde pentru pagubele pricinuite indiferent cui(gard,stalp,epava auto,zid, animal, persoana vatamata, auto cu/fara ITP)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca ? temnita temnita Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Individul vinovat a virat stinga din directia lui de mers avind si linie continua intrind sensul meu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in strainatate maryan27 maryan27 Buna ziua. Lucrez in Germania de cateva luni. In urma cu cateva zile am suferit un accident rutier. Mai exact, am fost lovit de o masina in timp ce coboram din ... (vezi toată discuția)
Cât este amenda pt alcoolemie 0.83 in aer pur expirat, cu accident? Mari96 Mari96 O persoana cu alcoolemia 0.83 a făcut accident ( a lovit o alta masina datorită nepastrarii distanței, în mașină lovită se afla un copil. La fața ... (vezi toată discuția)