avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi s-a pus poprire pe cont de către ANAF pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi s-a pus poprire pe cont de către ANAF pentru o sumă din anul 2009, iar banca a virat banii. Am posibilitatea să contest invocând prescripția?

Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe cont de catre ANAF pentru o suma din anul 2009. Banca fara acordul meu a virat banii. Am fost la ANAF si dupa lungi insistente mi-au dat somatia si titlu executoriu . Titlu din 2009 somatia 2010. Eu nu am primit nimic acasa . Am posibilitatea sa contest invocand prescriptia? Si daca da pot cere si returnarea sumei de bani ? De asemenea vreau sa depun si o plangere penala impotriva celor care au incalcat legea . Multumesc .
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Va aduc la cunostinta ca toate titlurile pe care le-am primit ,cel mai vechi fiind din 2009 contin ACCESORII si nu principalul datoriei . De asemenea au refuzat sa imi elibereze copie dupa dosarul de executare si infiintarea popririlor ,in acest sens am facut o cerere si am lasat-o la registratura. Angajatul mi-a spus arogant ca raspunsul o sa il primesc peste cateva luni bune. Deci acestia desi am solicitat nu mi-au adus la cunostinta care este suma principala la care s-au adaugat accesoriile (dobanzi,penalitati) . Daca cel mai vechi titlu cel din 2009 contine dobanzi si penalitati ...ma intreb de cand sunt sumele initiale? Cei de la casa de pensii mi-au spus ca ei nu mai au nimic acolo deoarece le-au trimis catre ANAF acum 10 ani .Nu au vrut sa imi dea hartie scrisa fapt pentru care am depus cerere. Ma intreb ce sa contest ...ca nu stiu suma initiala ...nu stiu dosar de executare ...?
contestati, aveti sanse si sa si ne tineti la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare anaf caradis caradis Buna ziua. Am fost executata silit de catre ANAF . Titlurile executorii emise in dosarul de executare au inscrise numai creante fiscale accesorii (dobanzi si ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare Lucian MIhai Lucian MIhai Buna ziua. In urma cu un an am primit o somatie de la ANAF ca figurez in evidenta fiscala cu suma de 3647 lei si pentru care s-a inceput executarea silitia. Eu ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pentru "diferente impozit anual de regularizat" din 2008 si 2009, necomunicate anterior cloghin cloghin Stimata comunitate avocatnet, Am nevoie de o mana de ajutor pentru urmatoarea situatie: am primit azi (pe SPV) o instiintare de la ANAF privind infiintarea ... (vezi toată discuția)