avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am de plătit 7.200 de euro la Fisc, dar singurele ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am de plătit 7.200 de euro la Fisc, dar singurele mele bunuri sunt un telefon și un laptop. Pot fi executată silit și pe aceste bunuri sau doar mi se va popri o treime din salariu?

Buna ziua.
Am de platit la ANAF suma de 7200 euro.
Tinand cont ca pe numele meu nu am decat un telefon mobil si un laptop , pot fi executata silit doar pe aceste bunuri ? Pot sa ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa mea ?
Sau va intra in vigoarea doar poprirea cu o treime din salariu ?
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: leandrud , utilizator 12:21, 27 Iulie 2019
Stati linistia nu va ia nimeni laptop-ul sau / si telefonul. Daca folositi acel laptop si telefon pentru a face bani, puteti vorbii cu ei pentru o reesalonare a datoriei iar cu banii obtinuti, va puteti platii datoria la ANAF.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
leandrud, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - procedura florareasa1 florareasa1 Cate licitatii ( de cate ori ) se pot face pt un imobil, teren, etc? (vezi toată discuția)
Executare silita a bunurilor tertilor martinmarius1 martinmarius1 am avut o datorie la o banca din cauza neplati am fost vandut la o firma de recuperari,am platit o vreme dar acum am ramas fara servici si nu am posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Datorii firma de recuperare andrei2211 andrei2211 Buna ziua, dupa ce am ramas fara servici s-au acumulat datorii la o companie de telefonie mobila, acestia mi-au vandut creanta la o firma de recuperare care ma ... (vezi toată discuția)