Am fost bătută și dată afară din casă de tatăl bebelușului meu, însă fără copil deși îl alăptez. Ce pot face pentru a-l lua de-acolo? Poliția a spus că nu mă poate ajuta fără ordin judecătoresc
Bună ziua. Mă confrunt cu următoarea problemă. Am un copil de 10 luni, iar în urma certurilor cu tatăl său ne-am despărțit. Aceasta m-a bătut și m-a dat afară astăzi și a oprit copilul la el. Am sunat la politie de 3 ori, iar când au ajuns au zis ca nu pot face nimic până nu obțin un ordin judecătoresc de a-mi lua copilul. Maine ma voi duce la judecătorie. Menționez ca nu suntem căsătoriți, iar copilul este trecut pe numele lui de familie. Ce pot face pentru a-mi lua copilul? Nu pot sta fără el, îl alăptez, pur și simplu nu mă lasă să îl văd. Este un om violent, nu pot locui cu el, are vreo 3 dosare întocmite pe bază de violență cu alte peroane.
V-am spus în mare ce este de făcut, contactați un avocat din lista consultanților de pe acest site sau din Tabloul avocaților și se ocupă el, de speța dvs clar nu vă puteți ocupa singură, sunt multe demersuri de întreprins!
When
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Pana mergeți la proces sunați de urgenta la Protecția Copilului. Spuneți ce s-a întâmplat, ca aveți teama ca a lovit și copilul sau ca e înfometat, ca va temeți pentru viata acestuia. Ei pot veni sa verifice de urgenta și în prezenta lor sa luați copilul pentru ca e alăptat.
Nu știu dacă reușiți, încercați și asa.
iordantonio
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar un om violent care loveste o femeie nu poate fi retinut? Mai ales avand asemenea antecedente? Cum apara politia romana cetatenii de agresori ca acesta, cum sa nu intervina sa-l incatuseze, daca l-ar surprinde in flagrant lovind pe mama copilului sau? Mergeti cu politia la el la usa, politistul sa stea dupa colt si cand cand sare la bataie, pac... catusele. Apoi iei copilul si ceri urgent ordin de protectie, prin ordonanta.