avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de nastere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de nastere

Daca in situatia nasterii unui copil mort,este constata nasterea si eliberat dovada de inhumare,mama mai benficiaza de drepturile prevazute in CCMN 2007-2010 si anume,prima de nastere si de plata indemnizatiei de maternitate pentru toata perioada prevazuta de lege?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 30 Noiembrie 2009
Daca si-a reluat activitatea inseamna ca a renuntat la restul de concediu de maternitate. Nu poate avea, in acelasi timp, si concediu de maternitate (CIM suspendat) si salariu (CIM reactivat).
Kitte a scris:

Dar dna a revenit deja la servici. Mai poate reveni in postnatal?



Nu mai poate reveni in concediu postnatal, dara s-a intors la servciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de nastere cata26 cata26 Stiu ca pt a primi indemnizatia de nastere trebuie ca in ulltimele 12 luni sa ii ai munciti dovediti cu cartea de munca!Dar daca am lucrat numai un timp ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei la nastere PANITA ROXANA PANITA ROXANA dotesc sa stiu ce dreptiri are mama la nastere,am deja 2 copii,sunt la a 3a nastere la ceilalti 2 copii nu lucram deci nu am beneficiat de nimic am avut doar ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere anonim1607 anonim1607 Buna ziua,sunt angajator,medic de familie aflat in contract cu Casa Nationala de Asigurari(persoana fizica autorizata).Am,angajat acum 5 ani o asistenta,care ... (vezi toată discuția)