Cel care a pus intrebarea
Marianliviuh
Precizez ca acea cutie de cablu este instalată de mulți ani iar alți vecini la etajele superioare sunt legați la ea
nu a precizat cum sunt legati vecinii
Fiecare intelege ce vrea.
Eu inteleg situatia ca toti ceilati au altfel si el a vrut sa faca gaurind peretii.
La mine e bloc nou si cu spatiu prevazut special cu fir individual lanivel de etaj adica doar vine RDS sau UPC sau TELEKOM si doar ii firul si il muta la spliterul lor pentru TV si internet(UPC) saudor muta mufa in spliterul rds pentru TV si pentru internet mufeaza josla subsol unde este routerul rds..
La inceput aveam doar antene satelit fiecare pe balcon apoi au venit firmele de cablu:
- UPC a tras prin spatiul special lasat .
-RDS a trimis nste echipe (vai de noi) care spuneau ca nu se chinuie ei pe acolo. Ei vor sa sparga si sa traga pe la fiecare etaj cate o cutie de 60x60 si trag la vedere si....
Normal ca am procedat ca vecinii domnului.
Am sesizat apoi au trimis altii care au facut cum am vrut noi.
Pe parcurs cand un locatar nou mai cumpara un apartament si vroia cablu au aparut si situatii de alte echipe care ar fi vrut la fel sa traga la vedere sa faca etc desi cuplau doar o mufa.
Si nu i-a lasat proprietarul care erainformat de mine si stia ce si cum.
Apoi am decis ca toti anunta inainte la mine iar eu un agent care pentru ca ii dam contractele doar lui asigura rapiditate si vin instalatorii a 2-a zi.
Oricum raman din ce in ce mai putine firme.
UPC a fost cumparat de Vodafone
[ link extern ]
Telekomul va fi vandut catre RDS (TV+ internet) si ORange(telefonie)
[ link extern ] /