avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-am dat demisia ,deoarece plata salariului nu s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-am dat demisia ,deoarece plata salariului nu s-a facut la timp,iar angajatorul ma pune sa stau in preaviz.

Mi-am dat demisia pentru ca angajatorul nu plateste la timp,in ultimele luni au suspendat tichetele de masa si banii de transport,iar acesta ma pune sa stau in preaviz.Am refuzat si a spus ca o sa fiu dat nemotivat si concediat disciplinar.Acestia nerespectand contractul de munca.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:15, 13 August 2019
Pai nu dau tichetele de masa mentionate in contract,plata trebuie sa se faca pe 7 a lunii si se intarzie,normal daca nu mi-am primit banii in ziua de plata pot sa-mi dau demisia fara sa respect preavizul.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
Mihai98, utilizator
Neacordarea tichetelor de masa, avand in vedere ca sunt mnetionate in c.i.m., este motiv de demisie fara preaviz ,nu plata cu intarziere a salariului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea de la locul de munca loa94 loa94 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla daca plec de la locul de munca ( nu ma prezint la servici ). Doresc sa fac chestia asta deoarece nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Nerespectare preaviz dupa demisie Madalinaioana11 Madalinaioana11 Buna ziua, Mi-am dat demisia pe data de 1 a lunii si au refuzat propunerea de a pleca in 10 zile de preaviz. Ma obliga contractual la 20 zile. Mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Demisie Turcu Andrei Turcu Andrei Buna seara! Mi-am depus cererea de demisie pe data de 08.02.2018, pentru data de 15.02.2018. Atunci seful a spus ca vrea preaviz. Eu nu am fost de acord, Am ... (vezi toată discuția)