avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... atestare administratori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

atestare administratori

sunt administrator de asociatie de 14 ani.In anul 2004 am sustinut examenul si am primit atestatul de administrator pe durata nedeterminata,cu toate acestea,in urma cu cateva zile am fost anuntata sa depun la Primarie cerere de atestare , urmand ca in luna ian.2010 sa ma prezint la examen.Motivare: am fost atestati de un alt primar. Ce se intampla daca nu ne prezentam? Este ilegal sa lucram in continuare in baza atestatului pe care il avem?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:43, 30 Noiembrie 2009
ar fi bine sa fie o gluma,dar din pacate nu-i.Am luat un atestat pe durata determinata,in 2002 parca,dar cel pe care il avem acum-suntem vreo 30 din cate stiu eu-e pe durata nedeterminata.Totusi,in ian. trebuie sa megem toti la reatestare.Am uitat sa va spun ca s-a emis HCL in care se spune ca si cei atestati vor depune dosare pt ex.O fi normal?
Pai daca e hotarare HCL e normal, normal! :)
sa inteleg ca o sa ne tot atesteze de cate ori se schimba primarii! Problema nu-i ca mai dai un ex. da de ce sa-l dai?CA N-A FOST BUN VECHIUL PRIMAR?
Nu, nu cred, dar daca stam stramb si judecam drept...cati administratori atestati in 2002 (cum ziceti Dv.) mai stiu dupa ce legi functioneaza asociatiile de proprietari? Nu mai vorbesc de complexitatea gestiunii care s-a personalizat din ce in ce mai mult.
Macar daca examenul de atestare ar fi "pe bune"!!!...multi nu si-ar mai putea lua atestatul.
Eu raman la parerea ca e un abuz. Legislatia, regulile se pot schimba si fiecare cetatean este dator sa le cunoasca. Fiecare om se intereseaza si-si actualuzeaza cunostinlele in domeniul sau de activitate.
Ce ar fi ca soferii sa dea examen de fiecare data cand se schimba seful politiei? Sau sa dea examen de fiecare data cand se schimba legea circulatiei?
Economistii care au absolvit facultatea inainte de '89 ar trebui sa dea acum examenele de licenta pentru ca in 1993 a fost o schimbare radicala a sistemului de contabilitate din Romania, fara a mai lua in consideratie sutele de modificari an de an in acest domeniu.
Nu mai dau exemple. E un abuz!

Alte discuții în legătură

Verificare anuala pentru administratori la asociatii de locatari in craiova andreisan andreisan In Craiova conform HCL (Hotarare Consiliu Local) 303/20.12.2012, s-a decis verificarea anuala a administratorilor de la Asociatiile de locatari, cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Atestat cornel1592 cornel1592 Doresc să aflu dacă un atestat eliberat înainte de apariţia Hotărâri nr.1588/ 2007 respectiv în anul 2003, este valabil în vederea angajări ... (vezi toată discuția)
Atestat administrator de imobile Crina04iulie Crina04iulie O persoana fizica atestata administrator de imobile pe perioada nedeterminata in baza legii 230/2007, pe noua lege 196/2018 este obligată să se reatesteze ? ... (vezi toată discuția)