avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Două vecine stau cu ușile deschise iar câinii lor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Două vecine stau cu ușile deschise iar câinii lor latră toată ziua pe palier. Nu ne putem odihni deloc din cauza lor, ce măsuri se pot lua?

Buna ziua,am doua vecine care fiecare din ele au cate un caine,stau cu usile deschise de la apartamente(stau una langa alta),si cainii aia latra toata ziua pe palier,nu ne putem odihni deloc din cauza lor.Ce masuri se pot lua impotriva lor sa nu mai deranjeze? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 21:35, 22 Septembrie 2019
Multumesc frumos!
Cu drag !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii si cainele octavian41 octavian41 Buna seara! Am un vecin care sta deasupra mea si care si-a luat un caine de curand. Ziua nu m-ar deranja ca latra, desi se aude destul de tare, mai deranjant ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii publice simona_iuliana simona_iuliana buna ziua. am un caine lup,care din cand in cand mai latra,urla cand sunt plecata la munca. astazi ma sunat vecinul meu sa-mi spuna ca a venit politia pt ca am ... (vezi toată discuția)
Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)