Am fost ieri la politie sa fac o plângere, dar nu am rezolvat nimic. A sunat polițistul pe fosta soție, aceasta neștiind limba a vorbit prietenul/amantul sau ce era și cunoștea foarte bine limba si i a spus ca totul este în regula dpdv legal copilul a fost deja înregistrat în Germania urmând ca de luni acum sa și înceapă grădinița sau școală nu știu exact ca nu vrea sa vb cu mine îmi spune ca totul se face prin avocați,si i a mai spus polițistului ca ea are custodia copilului,dar nu înțeleg cum ca exista o hotărâre judecătorească în care specifica clar domiciliul copilului la mama dar în România, un program de vizita pentru mine și ca custodia este comuna.
Întrebarea mea este acum cum oare are ia custodia deplina din moment ce pe hotărâre este comuna? Și cum sa retragă copilul de la o forță de învățământ fără sa fiu anunțat și cum sa ii mute copilului domiciliul în Germania asta nu înțeleg și nu știu cum sa fac, urmează sa caut un avocat și în Germania dar am înțeles ca este foarte foarte scump, și o sa am nevoi și de un traducător, acte legalizate etc etc asta ar însemna că eu sa am o valiză de bnbani în momentul asta.
Deci țin sa mai spun odată ca declarația care ne am făcut o reciproc este sa efectueze fiecare părinte călătorii în Germania nu altceva. Ea l a scos legal... Acum parte cu retrasul de la școală și schimbarea domiciliului în Germania nu știu cum este ce pot face eu în privința asta.
When a scris:
Martonze, cred ca nu ați citit bine postările inițiatorului topicului tinand cont ca e tata.
Va place sau nu întrebarea e simpla, poate profita de acordul de a călători pentru a se muta cu minorul? E legal asa ceva? Iar răspunsul este ca nu. End of story.