Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul meu bancar (care era fusese blocat, in baza executarii silite), dar am aflat ca acea suma a intrat in contul de poprire. Am semnalat BEJ-ului faptul ca nu trebuia sa-mi retina si acea suma si banii mi-au fost returnati. Intrebari:
1. De ce au fost retinuta (transferata) suma respectiva, daca datoria era deja achitata de 3 luni ?
2. De ce trebuie sa suport eu 2 comisioane (ramanand cu 85% din suma) datorita plimbarii sumei dintr-un cont in altul (din contul personal in contul de poprire si invers, dupa sesizarea mea la BEJ) ?
3. Dupa stingerea datoriei, BEJ-ul nu ridica blocarea contului personal si transferul sumelor in contul de poprire, sau se retin sume in continuare, pe timp nelimitat, pana se sesizeaza titularul contului ?
4. Daca in contul personal intrau in continuare diverse sume, se transferau in contul de poprire pana sesizam eu ?
5. Nu este normal ca BEJ-ul sa inceteze poprirea contului in momentul achitarii integrale ?
Multumesc
Executare silita
turelu
Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)