avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi atacat un contract de intretinere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi atacat un contract de intretinere?

Buna ziua.Noi suntem 4 frati.Mama,unic proprietar al unui apartament,a facut contract de intretinere mie si unei surori.Ceilalti doi frati pot anula actul in vreun fel?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
nicoleta17, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicoleta17 , utilizator 07:59, 19 Noiembrie 2019
Sora mea a deschis o actiune pentru anularea acelui act,Cred ca vrea sa se foloseasca de faptul ca mama a fost operata in urma unui accident vascular in ianuarie 2011.Actul a fost facut in 2015 si notarul a solicitat un document de la medicina legala care sa ateste faptul ca mama este in deplinatatea facultatilor mentale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretire. vasile 2 vasile 2 Contractul de intretinere cu uzufruct viager poate fi atacat ? La notariat ni s-a spus caci contractul poate fi atacat de persoana din intretinere, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere mihaela60 mihaela60 Socrul meu a incheiat un contract de intretinere cu fiul sotiei sale din alta casatorie. La data incheierii contractului fiul era divortat si avea un fiu , la ... (vezi toată discuția)
Contractul de intretinere cu drept de uzufruct viager poate fi atacat? elyelena elyelena buna ziua.parintii mei mi-au facut contract de intretinere cu drept de uzufruct viager unei case si unui teren.in tot timpul cat au fost in viata mi-am ... (vezi toată discuția)