avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aport grupa a 2-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aport grupa a 2-a de munca

Intrebarea mea este daca 3,5 ani pe care ii am eu lucrati in grupa a doua de munca ma vor ajuta cu ceva la pensie.Ma refer in primul rand la vechime, fiindca as vrea o pensionare anticipata.
Am intrebat la ITM si mi-a spus ca 6 ani lucrati in gr a doua aduc un plus de vechime de 1 an,
Va rog sa ma lamuriti .Multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2019
bbt, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:21, 23 Noiembrie 2019
215/2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? barabulaana barabulaana ma numesc gheorghe sunt din P Neamt am 58 de ani 30 de ani vechime din care 14 ani si 7 luni in grupa 1 si as dori sa stiu cind ar trebui sa ies la pensie.Ma ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de pensionare si la ce varsta? anca petcu anca petcu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: femeie, nascuta pe 6.03.1964, o vechime pe cartea de munca de 26 ani/6 luni/23 de zile (perioada septembrie ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta, pensie anticipata,pensie partial anticipata Dorina Miclescu Dorina Miclescu Buna dimineata! Numele meu este Dorina si as dori sa-mi raspundeti la cateva intrebari legate de pensionare. Sant nascuta la 27.03.1955. Am o vechime de 21ani ... (vezi toată discuția)