avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare declarație de la diicot.. (in calitate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare declarație de la diicot.. (in calitate de inculpat)

Buna ziua, sunt inculpat într-un dosar penal cu acuzațiile de complice la camatarie , banda organizată și șantaj (între timp mi-ai scos santajul) .. !
In ziua cand m-au aduc la DIICOT , dupa perchezitia la domiciliu , nu mi s-au spus drepturile mele , doar mi-au pus foaia in fata in care scria ce acuze mi se aduc .. am citit o .. Dar din cauza emoțiilor nu a citit si ce scria pe spate , adică drepturile. Fie .. Pana la urma am mers pe recunoaștere. Eu deja cand am ajuns acasă am uitat tot ,din vina fricii. Azi ..am primit rechizitoriu . Mi-am văzut declarația..doar ca nu s-a scris cum am zis eu .. ci total gresit . Deși am mers pe recunoaștere.. Nu am zis ca as fi dat eu vreodata bani cuiva ..iar ei tocmai asta au scris acolo . Tin sa precizez ca eu sunt implicat ptr ca am ajutat la recuperarea banilor ptr un prieten. Si mi am recunoscut vinovăția . Dar nu ca as fi dat eu bani . Am avocat.. Dar as dori niste sfaturi . Dacă aș putea suplimenta declarația.. Sa specific erorile scrise de diicot . Plus ca doar mi-a dat declarația sa o semnez ..Nu sa o citesc . Mi-au citit o dânșii. Dar oricum am uitat tot ..Si nu îi auzeam ..din vina fricii . Va multumesc. Sper ca m-am facut inteles .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Robotboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Robotboy , utilizator 21:03, 10 Octombrie 2019
Mai mult ca sigur nu aveam bani dacă era sa merg pe nevinovăție.. oricum nu am stiut treaba asta . M-am trezit cu dovezile in fata , adică interceptari (martori împotriva mea nu sunt) , m-am speriat , nu imi stiam drepturile si nici nu mi s-au spus ! Acum sa vedem in instanta . O sa o am peste o luna .
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati incheiat acord de recunoastere a vinovatiei aveti sanse mari sa iesiti bine.

Si pe nevinovatie poate ca ati fi avut sanse...dar...v-am precizat mai sus detaliile...
Probabil ca nici nu aveati bani suficienti ca sa va judecati pe nevinovatie si sa va mai si asumati riscurile aferente...

Intotdeauna o judecata poate prezenta riscuri si pentru acuzare si pentru aparare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe filaj fruitona fruitona Buna ziua as vrea sa ma rog sa ma lamuriti într-o chestiune.sunt acuzata într-un dosar la legea 86/2006 art 270 alin 3 cu aplicarea art 274 si art 367 ... (vezi toată discuția)
Proces penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani, aderare la grup infractional.....etc adelina032 adelina032 am si eu cateva nelamuriri.......sunt implicata intr-un dosar pt evaziune fiscala ,spalare de bani,aderare la gr.infractional,fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Daca stie cineva! ana-maria31 ana-maria31 am si eu o intrebara in urma cu aproape 1 an de zile s-au facut arestari la mine in familie am fost implicata si eu este vorba de trafic de persoane arestarile ... (vezi toată discuția)