avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat două declarații de martor în urma unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat două declarații de martor în urma unui accident de muncă soldat cu invaliditate. Acum sunt chemat pentru a mi se aduce la cunoștină schimbarea încadrării juridice, ce înseamnă asta?

Buna ziua,
in urma unui accident de munca cu invaliditate care a avut loc in 14.02.2016 am fost chemat la politie de doua ori unde am dat declaratie in calitate de martor. Acum m-au sunat si mi-au spus sa ma prezint la ei pentru a mi se aduce la cunostinta schimbarea incadrarii juridice. Ce inseamna asta ? Voi fi pus sub acuzare si voi merge la proces in instanta.....sau depinde de hotararea procurorului de caz ? Nu exista si prescrierea faptelor ? de la accident sunt 3 ani si 8 luni.....
Multumesc, cu respect !
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 21:51, 6 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa va dovediti dvs. nevinovatia. Procurorul trebuie sa prezinte probe certe pe care un judecator le analizeaza si acesta este singurul in masura sa stabileasca vinovatii.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati fost instiintat in scris de lucrarea respectiva, de numarul de operatori, data de executie, etc... si in rest santierul era corect organizat/balizat conform normelor SIPP nu aveti de ce sa va faceti sange rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca misu1972 misu1972 Buna ziua, sunt responsabil cu ssm la o firma de constructii. In luna februarie a acestui an, am avut in firma un accident de munca care s-a soldat cu ... (vezi toată discuția)
Accident de munca -raspundere ssm rev3enge rev3enge Buna ziua. Am rugamintea sa ne ajutati cu urmatoarea speta...angajat al societatii cu fise SSm , PSI la zi, cu autorizatii, cursuri ok..exercita atributiile ... (vezi toată discuția)
Accident de muncă grav. misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt incadrat intr-o firma de constructii unde ma ocup cu securitatea si sanatatea in munca ca sef serviciu intern, de curand a avut loc un ... (vezi toată discuția)