avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

buna.in 13 octombrie s/a pronuntat divortul si partajul mie revenindu/mi un teren cu plan de casa , autorizatie de constructie si fundatia de casa facuta.pe teren se afla o baraca metalica ne amintita in actele de partaj dar care este intabulata pe teren si trecuta in planul de constructie.in 23 octombrie fosta sotie impreuna cu sora,fratele si cumnatul ei au darimat gardul a luat baraca metalica si a spart fundatia cu picamarul.in seara aceleiasi zile sora mea a trecut pe acolo si a vazut dezastrul.a sunat la 112 .a venit politia am dat declaratiidar de atunci nu se mai intimpla nimic.am mai fost la politie de citeva ori si mi s/a spus ca nu poate sa faca dosar penal deoarece nu era venita sentinta irevocabila si inca era si fosta sotie propietara.ce pot face in acest caz?trebuie sa mentionez ca sora si cumnatul fostei sotii sunt membrii importanti in PNL .de atunci tot primesc telefoane de la fosta sotie prin care sunt amenintat.va rog spuneti/mi ce pot sa fac?in cit timp as mai putea face o plingere penala si cit ar fi ea de eficienta in acest caz?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 19:06, 3 Decembrie 2009
Nu este nici o infractiune in ceea ce spuneti. Faptul ca nu achita ratele la banca nu e infractiune.
Puteti plati dvs. si apoi va indreptati impotriva ei in procesul de partaj.
Iar, ca v-a furat bani din buzunar, pentru furtul intre soti trebuie facuta plangerea in termen de de 2 luni de la savarsirea acestuia. Pe langa asta este si cel mai greu de dovedit furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre cumnati luciana1988 luciana1988 Buna ziua. Am ales sa ma adresez aici pentru ca nu stiu ce sa fac. Stau la o casa, impreuna cu sotul si cei 2 cumnati ai mei. Saptamana aceasta, cumnatul cel ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti? marci_rotariu marci_rotariu Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sora mea a intentat divort. Ei au locuit intr-un apartament , apartament cumparat de parintii sotului ei ( cu banii de la ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti = termen depunere plingere,,prescriptie ContSters154030 ContSters154030 Pot depune plingere la Parchet pt furt intre soti = furt efectuat acum (vezi toată discuția)