avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul unei bucatarese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul unei bucatarese

Doresc sa stiu si eu in ce grila de salarizare intra o bucatareasa cu vechime 25 de ani, din cadrul unui camin de copii. Nu stiu unde sa caut.Nu gasesc legea salarizarii unice.Poate ma ajutati si imi da-ti raspuns la intrebarea "ce salariu va avea o bucatareasa de la un camin de copii", sau "unde gasesc salariul cu care poate fi incadrata o bucatareasa care lucreaza la un camin de copii".Va multumesc din suflet si..."La multi ani!"
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 12:59, 1 Decembrie 2009
Vad ca este valabil pentru salariile platite din fondurile publice, nu si private.
Doamna Costache se referea la salariul unei bucatarese dintr-un camin de copii deci cred ca este vorba de sectorul public.De altfel a si facut referire la legea 330
Da, aveti dreptate, mi-a scapat :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare personal luminita.huidu luminita.huidu Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Institutie pe venituri proprii pana in noiembrie 2009 si apoi finantata integral de la bugetul de stat. ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari miralu26 miralu26 as avea o intrebare daca se amai aplica legea cadru 284/2010 pentru personalul bugetar. in urma majorarii salariului de baza minim garantat in plata de la 1 ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionari publici dana2194 dana2194 De ce sunt diferente intre doua salarii de incadrare pentru consilier asistent? Unul este consilier asistent clasa de salarizare 34, coeficient de salarizare ... (vezi toată discuția)