Mama nu ar fi de acord , părinții mei sunt destul de violenți. Nu am voie nici să ies afară din casă , apăi să fie de acord să mă mut. Ca de exemplu dacă doresc să ies afară singură la o plimbare aud "Nu pleci nicăieri , mai departe de fața porții nu mergi , stai acasă că ai treabă" . Nu mă deranjează deloc că muncesc zilnic acasă , însă nu apuc de multe ori să-mi fac temele. Ajung acasă de la școală la ora 16:30 și zilnic munesc până seara la ora 21:00 , qpoi stau până târziu să scriu temele și să mă pregătesc pentru liceu. Vă mulțumesc pentru sfat și îndrumare
Ionut.ion a scris:
Sfatul meu este sa suni la 'telefonul copilului' si sa faci o plangere la DGASPC-Protectia copilului, te vor indruma dumnealor ce sa faci mai departe.
Le poti spune si de varianta de a te muta cu prietenul si vezi ce spun si dumnealor.
Daca obti acordul mamei de a te muta cu prietenul cred ca si dumnealor vor fi de acord cu asta, dar te vor "supraveghea" pana la majorat ( daca continui sa frecventezi orele la liceu, conditiile de trai...
Suna la acel numar, spune ce ai scris aici si vezi ce sfat iti dau si dumnealor.
Le poti spune ca nu ai conditii pentru a te pregati pentru scoala ( invata, face temele...).