avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model decizie asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model decizie asociat unic

as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun?
Cel mai recent răspuns: carmen_mihaela87 , utilizator 19:07, 10 Noiembrie 2015
Uite un model de anexa:


ANEXA

La Hot. AGA nr._________/________2009 a SC _________________-J___/_______/2009
Subsemnatul ____________-administrator, declar ca Hot. AGA nr._________/________2009 a SC ________________ SRL- J___/____/2009 contine:

-Pagini…………………………………… 1
-Cuvinte………………………………….. 210
-Caractere(fara spatii)……………………. 1158
-Caractere (cu spatii)…………………….. 1499
-Paragrafe………………………………... 17
-Linii……………………………………...42


Semnatura,


Aici mai jos, vine contorul de cuvinte
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
Se pare ca d-voastra nu stiti sa va contorizati hotararea,apelati la cine stie sa o faca,in principiu tb.setata apoi in Word contor va apare contorul acesteia, se in o noua pagina Word ,se da paste contorului,complectati aceasta noua pagina cu ce v-am scris(adica ANEXA LA HOTARARE ETC...) dupa care printati pagina. Hotararea este pe o pagina si anexa pe o alta(nu pe verso).
Cum ar trebui sa arate Decizia asociatului unic (roman) in cazul in care acesta doreste sa cesioneze toate partile sale sociale unei alte persoane (de alta nationalitate)?
Pe pagini diferite. Contorul de caractere l-am dat verbal.
Bafta
Buna ziua,
Cine ma ajuta si pe mine cu Declaratie tip pe proprie raspundere pentru schimbarea sediului social.

Alte discuții în legătură

Act constitutiv andra_buzau andra_buzau As vrea sa stiu si eu cum pot face sa modificat actul constitutiv al unei firme. Trebuie sa includ alte obiecte de activitate decat cele prevazute deja. Am ... (vezi toată discuția)
Act modificator temei daniela temei daniela cum se face acest act,daca vreau sa adaug cateva coduri in actul constitutiv si cum se face decizia asociatului unic pentru cateva coduri adaugate in acel ... (vezi toată discuția)
Decizie asociat unic adaugare obiect de activitate avdodo avdodo Buna ziua Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate. Multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)