avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Doamna avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Doamna avocat

Buna ziua doamnelor si domnilor
Am rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii. Avem un proces cu o banca pt clauze abuzive. Doamna avocat care ne reprezinta timp de 2 ani à facut tot posibilul sa isi manifeste dezinteresul fata de acest proces ,nu s-a prezentat la termene ,nu raspunde la telefon ,nu este capabila sa ne dea informatii concrete .Singurele informatii sunt cele incarcate on line, imi face poze si imi trimite. Onorariul i-a fost scazut in instanta de la 2700 lei la 1000lei.Mai mult intr-una dintre sedinte au a fost admisa lipsa de interes din partea dansei. La inceput ,la prezentare actelor imi vorbea de o suma de 5000 euro insumand comisoane abuzive acum tribunalul vb de 1600 euro.Bineinteles bani sunt importanti ,dar lasand partea financiara mi se pare ca si-a batut joc de noi,ca ne-a subestimat intr-un mod deosebit de jalnic.Pur si simplu e meschin.
Stiu ca din punctul dmv de vedere e complicat sa dati unele sfaturi facand parte din aceeasi mediu, dar as vrea sa stiu ce as putea face impotriva stimatei doamne.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:52, 10 Noiembrie 2019
Dv pare ca nu a-ti inteles absolut nimic iar nemulțumirile avute par nejustificate.Asa cum v-au spus și ceilalți colegi dvs ati castigat procesul(cel putin in parte)asa ca nu aveti de ce sa fiti nemulțumită.Instanta nu constata "dezinteresul" avocatului în proces ci s-a discutat probabil despre o excepție procesuala cu totul altceva.Nu puteati sa va plangeti de solutia obținută nici daca se pierdea procesul dar acum ca e câștigat.Angajati-va alt av in apel daca aveti impresia ca nu mai puteti comunica/colabora cu avocatul actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata rosu gheorghe rosu gheorghe Am avut un proces in care ceream ca sa mi se returneze o suma de 600 lei incasata de parata fara sa aiba dreptul. Cheltuielile de judecata s-au ridicat la ... (vezi toată discuția)
Se poate cere instantei diminuarea cheltuielilor de judecata? shcgusa shcgusa Se poate cere instantei diminuarea cheltuielilor de judecata? Ma refer in cazul in care onorariile sunt exagerate? (vezi toată discuția)
Art 451(2) din ncpc ce înteles are ? asedy asedy ”(2) Instanţa poate, chiar şi din oficiu, să reducă motivat partea din cheltuielile de judecată reprezentând onorariul avocaţilor, atunci când ... (vezi toată discuția)