Buna ziua doamnelor si domnilor
Am rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii. Avem un proces cu o banca pt clauze abuzive. Doamna avocat care ne reprezinta timp de 2 ani à facut tot posibilul sa isi manifeste dezinteresul fata de acest proces ,nu s-a prezentat la termene ,nu raspunde la telefon ,nu este capabila sa ne dea informatii concrete .Singurele informatii sunt cele incarcate on line, imi face poze si imi trimite. Onorariul i-a fost scazut in instanta de la 2700 lei la 1000lei.Mai mult intr-una dintre sedinte au a fost admisa lipsa de interes din partea dansei. La inceput ,la prezentare actelor imi vorbea de o suma de 5000 euro insumand comisoane abuzive acum tribunalul vb de 1600 euro.Bineinteles bani sunt importanti ,dar lasand partea financiara mi se pare ca si-a batut joc de noi,ca ne-a subestimat intr-un mod deosebit de jalnic.Pur si simplu e meschin.
Stiu ca din punctul dmv de vedere e complicat sa dati unele sfaturi facand parte din aceeasi mediu, dar as vrea sa stiu ce as putea face impotriva stimatei doamne.
Va multumesc anticipat.
Dv pare ca nu a-ti inteles absolut nimic iar nemulțumirile avute par nejustificate.Asa cum v-au spus și ceilalți colegi dvs ati castigat procesul(cel putin in parte)asa ca nu aveti de ce sa fiti nemulțumită.Instanta nu constata "dezinteresul" avocatului în proces ci s-a discutat probabil despre o excepție procesuala cu totul altceva.Nu puteati sa va plangeti de solutia obținută nici daca se pierdea procesul dar acum ca e câștigat.Angajati-va alt av in apel daca aveti impresia ca nu mai puteti comunica/colabora cu avocatul actual.