Bună ziua. Eu spun ca, daca intr-adevar sunteți sigur ca cel care a semnat factura la emitent este administratorul firmei furnizoare, nu aveti de ce sa va faceți probleme, mai ales pentru ca, dacă spuneți și puteți dovedi ca au mai fost și alte situații de genul acesta pe care el le-a aprobat prin semnatura. Ceea ce spunea dn-l consultant legat de numerotarea facturilor nu cred ca este foarte relevant și bănuiesc ca oricum i-ați dat un număr și o serie. Din practica va spun ca de regula nu se face nici o decizie interna de numerotare și inseriere, ci în caz de un control se face ulterior. Important este sa fie data o serie și un nr distincte. Legat de faptul ca dvs ați completat documentele, atâta timp cât el si-a însușit asta prin semnatura și a acceptat completarea lor ca și cum ar fi fost facute în mod normal de el, nu vad care e problema. Dacă a semnat înseamnă ca a fost de-acord cu totul. Dacă se pune problema de ce ați completat dvs documentele, o sa spuneți deoarece v-a rugat el pt ca e bătrân și nu vede bine. Mai ales ca nu e prima data când se întâmplă treaba asta. Așa ca eu în locul dvs. Nu mi-as face nici un fel de probleme. Actele au fost semnate sub smnatura privata si aricand se poate face o expertiza pt a se dovedi autenticitatea. Sper ca v-am fost de ajutor! O zi plăcută!