avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor suplimentar platit pe perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor suplimentar platit pe perioada concediului de odihna

Buna ziua, sunt cadru militar activ si beneficiez de un spor suplimentar de risc dar care pe perioada concediului de odihna nu mi se acordă. INTREBAREA mea este daca este legal sa beneficiez de acest spor si care este baza legală cf. căreia as putea sa il iau. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Amai , utilizator 06:43, 12 Noiembrie 2019
"Perioada respectivă" eu cred ca se refera la C.O.,C.P.,incapacitate temporară de muncă, etc...
Cele doua acte normative trebuiesc coroborate .... sensul Legii 153/2017 este ca, sporul se acorda numai pentru perioada cat sunteti la serviciu si nu in CO sau c.m.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ok, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul concediului medical larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat care are concediu medical din martie 2016, in intervalul martie 2016 - septembrie 2017 a avut cod indemnizatie 14, din octombrie ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie in baza legii 153/2017 Kopernic Kopernic In baza Art 14 alin (1) din Legea nr. 153/2017, se precizeaza ca Personalul care deţine titlul ştiinţific de doctor beneficiază de o indemnizaţie ... (vezi toată discuția)