avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interogatoriul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interogatoriul

as dori sa aflu cat mai multe detalii despre desfasurarea unui interogatoriu (mijloc de proba). sunt parte in cadrul unui proces civil si la urmatorul termen am fost citat cu aceasta specificatie. ma intereseaza cine formuleaza intrebarile, cine le pune, cam cate pot fi....orice informatie despre acest subiect.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:33, 4 Decembrie 2009
Interogatoriul il intocmiti tipizat, si va prezentati cu el la terrmenul de judecata .Sa nu cumva sa-l depuneti inainte de termen.
acum am citit raspunsul dumneavoastra.

va multumesc!
partea care a formulat cererea de chemare in judecata va pune neste intrebari prin intermediul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Cine poate solicita proba cu interogatoriul? reclamanta poate solicita propriul intergator? annuska annuska Intr-o actiune civila, reclamanta a solicitat luarea interogatoriului paratilor, instanta a admis si s-au si luat interogatoriile. Parata desi initial a ... (vezi toată discuția)
Proba cu interogatoriu contribuabilul11 contribuabilul11 daca reclamantul a solicitat instantei proba cu interogatoriu..eu ca intimat,am dreptul legal sa nu ii raspund?Baza legala (vezi toată discuția)