avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubinaj

Buna seara ma numesc Turcan Viorel si am o prietena in Anglia ce sta in concubinaj de aprox 6 ani si au o fetita de 5 ani, iar ea nu mai vrea sa stea cu el, nu se mai inteleg si vrea sa ia copila si sa plece de la el, iar el ia spus ca nu vrea sa io dea cu niciun chip si pe deasupra a spus ca merge sa faca o cerere sa nu poata ea sa scoata fetita din Anglia ca poate sa plece fara copila si spune ca o baga la abandon de familie. As dori sa stiu daca el poate face aceste actiuni. Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: viorel00 , utilizator 11:22, 27 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desi am o foarte mare experienta juridica pe cazuri internationale, printre care inclusiv cu Regatul Unit si eu va pot spune ca trebuie sa discutati cu un avocat de acolo deoarece trebuie analizat absolut tot si nu o discutie generica.
Sunt mai multe variante si nu se stie care ar fi varianta in cazul dvs. fara o analiza aprofundata si tocmai de aceea este necesar sa discutati cu un avocat de acolo.
Mai mult de 60 de lire sterline nu va ia avocatul pentru o discutie si nu cred ca sunt asa multe lire...
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos de sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor! executarea silita a dreptului de vizita minor. reincredintare minor. flurryorama flurryorama Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: Prietenul meu este divortat din martie 2005 si are un copil care i-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)
Custodie Laura Magureanu Laura Magureanu Buna ziua. Eu si partenerul meu, ne-am despartit. Nu suntem casatoriti. Avem un copil de un an si patru luni. In certificatul de nastere al copilului suntem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - decadere din drepturile parintesti Melinda26 Melinda26 Buna ziua am o fetiță de 2 ani nu am fost căsătorită legal cu tatăl fetiței Anu trecut in 2015 agust a decis sa plece in anglia la munca pt un trai mai ... (vezi toată discuția)