Multumesc pentru interventie,sant o persoana care accepta dialogul in contradictoriu poate asta trebuie sa inteleaga si domnul M.G..a nu fi deacord cu ideia cuiva nu inseamna automat ca este deja un dusman .Doamna Gabriela Pintea in acel comentariu daca aveti placerea sa cititi eu afirm"comunitatea din care fac parte a hotarat"NU am afirmat ca eu am hotarat asata NU am scris ca vorbesc in numele unui popor,imi pare nespus de rau ,ca domnul M.G. in loc sa resunoasca GAFA facuta ma acuza pe nedrept de a fi formator de opinie,a relata un fapt sau a spune opinia ta nu poate sa insemne asta.Imediat ce am primit mesajul agresiv al domnului M.G.deja am considerat ca si scuzata greseala domnului M.G. Daca prezenta mea deranjeaza pe acest sitte eu pot sa ma retrag pentru a nu deranja cu opinile mele cotradictorii.Regret acest incident si cer scuze tuturor cititorilor pentru_ca in loc sa respect subiectu trebuie sa explic ce vroiam de fapt sa se inteleaga,va multumesc si va doresc la toti o votare buna si usoara,eu am votat deja si sper in mai bine.
Interventie moderator
@MIHAI GRIGORE
Se pare ca, desi sunteti moderator, ati uitat ca trebuie sa respectati pct. 2.1 din Regulamentul de postare iar mesajul scris utilizatorului miluc este un atac la persoana. Sa va reamintesc pct. 2.1 din Regulament:
2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor.
Gabriela Pintea
PS
Intrebare retorica: ce voi face cu urmatoarele mesaje care incalca Regulamentul de postare?