avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine votati ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine votati ?

Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . www.avocatnet.ro/content/for...

Chiar daca votul este secret , secretul votului trebuie pastrat doar de organizatorii alegerilor , cei care voteaza puand sa spuna cu cine au votat sau cu cine intentioneaza sa voteze , deoarece in Romania libertatea cuvantului este garantata de constitutie .

Eu o sa votez cu Traian Basescu , cu toate ca in primul tur am votat cu Crin Antonescu ,crezand ca are sanse sa ajunga in al doilea tur de scrutin , si implicit presedintele Romaniei .
miluc a scris:

..razbunare pe alta persoana care se duce la Constanta si promite la toata sala plina de tineri ca le va face case mari bune si foarte ieftine,vorbesc tot de acea persoana care promite in Italia in fata unor horopsiti ai soartei 25000euro de persoana celor care se vor intoarce acasa..

Cred ca sunteti in eroare. Sper sa va reveniti. Cele doua lucruri sunt adevarate nu sunt minciuni. Nu ca n- ar fi cu totii si mincinosi, dar daca si adevarul il luam ca minciuna, atunci normal ca alegem aiurea.
PS Singura minciuna este ca nu sunt 25000 ci 20000 euro
Alegerea e alta : Intre Popey Marinarul si Prostanac( ca persoane) si intre dictatura si o democratie mai mult decat imperfecta dar pe calea cea buna( dpdv politic)
Nana79 a scris:

Daca nu ne amintim sloganul despre romania soalista cu care a castigat pdl-ul alegerile trecute, nu inseamna ca nu a fost asa.Iar daca ati fi urmarit confruntarea dintre Geoana si Basescu l-ati fi aflat, sau vi l-ati fi amintit.Daca avem convingeri orientate clar , pai sa fie intemeiate cum spuneam si mai sus , nu subiective, asteptand si de la altii sa fi de acord cu noi. Pe acest forum,in general sunt oameni intelectuali, iar frumusetea dezbaterilior reiese din taria cu care fiecare ne sustinem civilizat punctul de vedere , personal respect opinia fiecaruia , pt ca nu putem fi toti la fel.Asta este statul de drep, liber , care in curand are toate sansele sa nu mai existe pt ca violenta cu care pdl-isti isi sustin pct de vedere, a invrajbit pe toata lumea?De cand atata fanatism?


De ce atata fanatism si chiar violenta verbala sau fizica? Iti raspund eu: fiindca sunt atatia directori incompetenti , care isi completeaza studiile la diferite facultati particulare , directori de regii autonome , directori de spitale , scoli , licee, institutii publice care trag cu dintii de posturile lor fiindca stiu ca tineri competenti , educati si bine pregatiti ar merita sa fie in locul lor!

@Adriantot- numai parintii mei sunt oameni simpli si eu vreau sa ajung mare!:D

@Miluc - Cine sunteti dumneavoastra sa va permiteti sa vorbiti in numele poporului roman? De unde stiti dvs cine va vota cu cine si cine va fi ales presedinte? Faceti parte din echipa vreunuia dintre candidati insarcinata sa care sacosele de cadouri electorale cu masinile politiei comunitare sau ...?
Stimate domn , de ce nu ne spuneti si noua din ce comunitate faceti parte? Caci asa va laudati: comunitatea din care fac parte? ! Comunitatea celor care detin functii pe nedrept si care se tin de scaune in loc sa lase oamenii competenti si pregatiti profesional sa incerce sa faca ceva ?
Astept raspunsul ! A va ascunde la umbra nucului batran nu este decat o dovada de lasitate!

:ban: Nu va sterg mesajul desi este ilegal fiindca in preziua alegerilor dumneavoastra mintiti cu nerusinare vorbind in numele unei comunitati ( va atrag atentia sa vorbiti numai in numele dvs ) tocmai fiindca vreau sa va arat ca exista si alt fel de a te impune - nu numai prin minciuna , dezinformare si manipulare!B-)
Eu cred ca Geoana s-a vazut deja presedinte , uitand ca fara voturile electoratului liberal o sa-si caute de lucru dupa ce i se termina mandatul de senator .

In Romania este nevoie de reforma statului , iar aceasta reforma nu poate sa o faca decat un om hotarat , asa cum este Traian Basescu .

:offtopic: Domnule Mihai Grigore , cu tot respectul trebuie sa va atrag atentia ca tineretea nu este o dovada de competenta sau de buna credinta . O vorba populara spune ca daca cineva nu are batrani sa-si cumpere .
rodica_post a scris:

Cine a vazut a doua confruntare a celor doi candidati la Presidentie,cred ca a realizat "care pe care" este mai viclean ori sincer.


Pe mine, cand am vazut confruntarea, m-a apucat mila de Geoana, saracu', nu neaparat ca a cazut in capcana lui Vantu, dar e complet nepregatit si neinformat. Nu e in stare sa pareze macar un atac din partea cuiva. Nu e spontan deloc, si cum a zis si un coleg mai sus, si prietenul Mircea Badea, chiar isi merita porecla. Informatia despre paparazzi facut la 12 noaptea umbla pe internet de la 13.00. Ce dreku a pazit staffu' nu stiu, parca au vrut sa-l "faca".
Pe blogul lui Marius Mina sunt niste marturii interesante despre un viol si o tentativa de omor al caror faptuitor ar fi Base, dar nimeni nu le-a folosit.

Ideea e ca n-aveam chef sa ma duc la vot, dar acum o sa ma duc sa mai recuperam din handicap.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2009
Ana-Maria Dutescu, Avocat
observ ca este o ,, moda '' pe aici majoritatea au votat cu crin antonescu , oare asa de scurta sa fie memoria romanilor si mai ales a intelectualilor , ati uitat ca acum un an pnl cu tariceanu in frunte a facut ravagi in tara

eu am votat cu geoana si o sa votez in continuare cu el , nu imi schimb parerea din cauza confruntari dintre cei doi , nu inseamna ca daca base stie sa se certe mai bine este si mai bun ca presedinte

basescu mi-a demonstrat ce poate in 4 ani ca primar al bucurestiului si 5 ca presedinte , la primarie se tot plangea ca nu are consiliu , acum ca nu are parlament imi ajunge sa tot astept ceva de la el

geoana nu stiu ce o sa reuseasca el personal , dar macar are in spate un partid care macar la nivel al declaratilor este un partid social

nu incercati sa ma convingeti ca noua ne trebuie un partid liberal cu 10000 de oameni bogati si 2000000 de muritori de foame , noi nu suntem tarile din vest care sute de ani au furat de peste tot (colonii , influente ) daca va uitati cine ne da lectii de democratie sunt tarile care sute de ani au supt si seva din oase tarilor pe care le au cucerit
asa ca la noi niciodata nu o sa mearga liberalismul

sigur o sa spuneti atunci ca psd sa asociat cu pnl , aveti dreptate dar ati vazut si dvs ca liberali au fost cei mai sociali dintre toti cu pensiile la batrani

si inca ceva eu cred ca ne trebuie cat de curand un guvern si ca anticipatele nu i-si au acum sensul probabil ca vom avea aceleasi rezultate si atunci ce te faci?

si cred de asemenea ca ii tara ii groasa rau am tot cautat sa vad si eu in ce tara inainte de alegeri sunt trimisi oameni in concediu fara plata , cand stii tu ca si candidat ca lucru acesta iti va aduce sigur mai putine voturi asa ca daca nu aveti nici un interes, nu sunteti membrii de partid , haideti sda terminam cu balamucul asta , poate altadata ar fii mers dar acum ii jale

P.S. nu sunt membru de partid nici nu stiu pe cineva din familia mea care sa fie membru al vreunui partid pe cuvant de onoare , deci va rog sa nu ma suspectati de acest lucru

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Votul, intre utopia doctrinara si interesul real al votantului elga50 elga50 Ce luam in considerare cand votam, daca votam? Doctrina utopica, imaginea liderilor de partid, interesul nostru individual sau ce altceva? (vezi toată discuția)