Fratele meu are un baiat de 15 ani dintr.o relatie anterioara. In 2006 a fost dat in judecata pt recunoasterea copiluilui . Dupa in 2008 dat in judecata pt intretinerea copiluilui. Acum e dat iar in judecata pt marirea intretinerii . El locuieste in italia . In 2008 judecatoria a decis 25% din minimul pe economie . Acum vor sa ceara suma de 250 € lunar . A hotarat sa plece in romania pt a fo prezent la jurecatorie . Tin sa precizez ca in certificatul copilului el nu este trecut . Copilul nu poartă numele tatalui doar este recunoscut de acesta .Menționez ca mai are o fetița in prezent cu actuala soție. Ce este de facut in situatia aceasta ? Mulțumesc frumos daca imi veti raspunde .
Vom vedea ce o sa se întâmple luni deoarece a luat decizia de a merge in România..Mulțumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsurile pe care mi le-ați dat..O zi frumoasa va doresc!
Pensie alimentara
Editzoli
Buna Ziua. Am o fetita de la un tata fara venit care mai are 3 copii de la alta femeie pentru care plateste pensie alimenrara 500 lei. Cat ar primi fetita mea? ... (vezi toată discuția)