avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Fratele meu are un baiat de 15 ani dintr.o relatie anterioara. In 2006 a fost dat in judecata pt recunoasterea copiluilui . Dupa in 2008 dat in judecata pt intretinerea copiluilui. Acum e dat iar in judecata pt marirea intretinerii . El locuieste in italia . In 2008 judecatoria a decis 25% din minimul pe economie . Acum vor sa ceara suma de 250 € lunar . A hotarat sa plece in romania pt a fo prezent la jurecatorie . Tin sa precizez ca in certificatul copilului el nu este trecut . Copilul nu poartă numele tatalui doar este recunoscut de acesta .Menționez ca mai are o fetița in prezent cu actuala soție. Ce este de facut in situatia aceasta ? Mulțumesc frumos daca imi veti raspunde .
Cel mai recent răspuns: Blondy_ank , utilizator 14:02, 1 Decembrie 2019
Vom vedea ce o sa se întâmple luni deoarece a luat decizia de a merge in România..Mulțumesc frumos pentru timpul acordat si pentru raspunsurile pe care mi le-ați dat..O zi frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dupa 18 ani vyo vyo Buna seara! Am nevoie de ajutor intr o situatie si va rog mult sa mi raspundeti pentru a sti din timp ce sa fac. Baiatul meu implineste in iulie varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Editzoli Editzoli Buna Ziua. Am o fetita de la un tata fara venit care mai are 3 copii de la alta femeie pentru care plateste pensie alimenrara 500 lei. Cat ar primi fetita mea? ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata german mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua! As dori sa primesc un sfat juridic in urmatoarea situatie: nasterea unui copil in Romania, din mama cetatean roman si tata cetatean ... (vezi toată discuția)