avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită S-a ridicat poprirea.
Discuție deschisă în Executare silită

S-a ridicat poprirea.

Buna ziua. In urma cu aproximativ 2 ani, soțul meu a fost executat silit de un executor judecătoresc. În urma executării, s-a înființat o poprire pe contul salarial in valoare de 50% din veniturile salariale. Luna aceasta in schimb, am putut folosi salariul integral al soțului. Este posibil sa fie o greșeală a băncii, sau s-a desființat poprirea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 10 Decembrie 2019
Nu puteti afla, nu aveti de unde., aici ati intrebat degeaba, ca nu avem de unde cunoaste. Nu putetm sti decat variantele posibile
V-am intrebat indirect de 3 ori daca e posibil sa fi terminat de plata, ca macar sa credeti ca vi s-a ridicat poprirea..
Greseala credeti ca nu e.. Mai ramanea varianta ca creditorul sa fi renuntat la executare, care varianta, e f putin probabila.
Daca sotul nu are cum sa va faca procura ca sa va interesati la banca sau la executor.. da, va trebui sa asteptati cuminti pana vine sotul ca sa intrebe direct.
Faptul ca asteptati, nu va dauneaza.
Daca vi s-a ridicat poprirea , va va veni acasa proces verbal de la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Popriri si executari silite Andreea Miulescu Andreea Miulescu Buna ziua. In urma cu aproximativ 2 ani, soțul meu a fost executat silit de un executor judecătoresc. În urma executării, s-a înființat o poprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)