avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chemare in comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chemare in comisia de disciplina

Buna ziua, Va rog sa imi dati o sugestie privitor la motivul chemarii in comisia de disciplina : nu am anuntat seful ierarhic , adica seful de birou inainte de intocmirea unui referat . Acest referat se refera la probleme privind inventarierea si nu este adresat cuiva anume, si a ajuns in mapa managerului . Verbal am discutat cu directorul financiar contabil, deci un sef ierarhic superior si am considerat ca este bine sa ramana si in scris , fiindca problemele treneaza de aproape doua luni . Totusi se doreste sicanarea mea si nu este pentru prima data , aceasta dupa ce mi-am dat demisia dintr-o functie de conducere in aceasta institutie ( publica). si am trecut intr-o functie de executie. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 18 Mai 2021
Puteti adapta modele gasite la sanctiunea avertismentului scris.
Buna ziua, . In urma contestarii la instantele judecatoresti competente in ianuarie 2020 a deciziei de sanctionare primita in decembrie 2019 procesul s-a prelungit pana in prezent . In februarie 2021 am primit o decizie prin care sunt informata despre faptul ca in decembrie 2020 decizia de sanctionare a fost radiata , deci am primit-o dupa doua luni dupa ce aceasta decizie a fost luata . Procesul este insa pe rol , eu dorind sa imi dovedesc nevinovatia. Ce ar putea urma, fiindca aceasta decizie lasa contestatia mea fara subiect dar in acelasi timp nu imi dovedeste nevinovatia ci doar faptul ca in 12 luni se considera ca nu am mai primit nici o sanctiune.
Contestatia nu ramane fara obiect, daca vi s-a radiat sancțiunea.
Buna ziua, procesul prin care am contestat decizia de sanctionare a fost finalizat cu admiterea contestatiei mele si anularea sanctiunii ca fiind netemeinica si nelegala . Institiutia trebuie sa imi plateasca cheltuielile de judecata . Dar pronuntarea este cu drept de apel in 10 zile de la comunicare . Sunt deja doua luni de la pronuntare si inca nu am primit comunicarea in scris, nici la institutie nu am aflat daca a ajuns . Care sunt pasii de urmat, cum pot sa imi recuperez cheltuielile de judecata ?
S-a declarat apel ?

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni functionari publici Sabin Cocis Sabin Cocis Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. Sunt functionar public. Directorul general al institutiei unde lucreaz a hotarat sa ne bage in comisia de ... (vezi toată discuția)
Nota interna/ referat de sezizare a unei abateri disciplinare? Alice-Manuela Alice-Manuela Inspectorul achizitii publice, singurul angajat pe acest post in cadrul societatii a primit o nota interna prin care i s a cerut sa ofere lamuriri cu privire ... (vezi toată discuția)