avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chemare in comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chemare in comisia de disciplina

Buna ziua, Va rog sa imi dati o sugestie privitor la motivul chemarii in comisia de disciplina : nu am anuntat seful ierarhic , adica seful de birou inainte de intocmirea unui referat . Acest referat se refera la probleme privind inventarierea si nu este adresat cuiva anume, si a ajuns in mapa managerului . Verbal am discutat cu directorul financiar contabil, deci un sef ierarhic superior si am considerat ca este bine sa ramana si in scris , fiindca problemele treneaza de aproape doua luni . Totusi se doreste sicanarea mea si nu este pentru prima data , aceasta dupa ce mi-am dat demisia dintr-o functie de conducere in aceasta institutie ( publica). si am trecut intr-o functie de executie. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 18 Mai 2021
Pana in momentul de fata nu s- a declarat apel.
Nu s-a comunicat hotararea primei instante?
Eu nu am primit comunicarea inca , banuiesc ca nici institutia .
Atunci va trebui sa așteptați comunicarea și apoi văzut dacă s-a declarat apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absenta nemotivata Anakina35 Anakina35 Am avut 6 zile de concediu aprobate din care am efectuat doar 5. m-am reintors la servici deoarece mi s-a anuntat un eveniment in familie pentru care am lasat ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni functionari publici Sabin Cocis Sabin Cocis Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. Sunt functionar public. Directorul general al institutiei unde lucreaz a hotarat sa ne bage in comisia de ... (vezi toată discuția)
Nota interna/ referat de sezizare a unei abateri disciplinare? Alice-Manuela Alice-Manuela Inspectorul achizitii publice, singurul angajat pe acest post in cadrul societatii a primit o nota interna prin care i s a cerut sa ofere lamuriri cu privire ... (vezi toată discuția)