avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces pentru paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces pentru paternitate

Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care este "vinovat"de nasterea acestui minunat copil a adoptat o atitudine"normala",adica nu a vrut sa isi recunoasca copilul.Totusi.de comun acord,am facut testul serologic,rezultatul fiind de presupus tata dar nici o schimbare.atunci am decis sa aleg calea legala.De 1 an si cateva luni suntem intr-un proces de recunoastere a paternitatii.Procesul s-a amanat de la un termen la altul fara sa se rezolve ceva.Schimabarea a venit abia acum, cand judecatorul a decis sa se efectueze testul in sistem HLA in cadrul Institutului de Medicina Legala"Mina Minovici".Mentionez ca acest test l-a cerut partea adversa,pe care l-au si platit.
Rugamintea mea este sa imi raspundeti cu toata sinceritatea si nu cu diplomatie.Intrebarea mea este:exista posibilitatea ca rezultatul acestui test sa fie compromis in urma interventiei lui cu o suma frumusica de bani?Stiu ca vorbim de un Institut National de Medicina Legala dar traim int-o tara unde cu bani poti cumpara aproape orice. Sper ca ma intelegeti pentru ca sunt temerile unei mame care spera la o viata normala pentru copilul ei,cu 2 parinti,chiar daca tatal exista doar pe hartie.
Va multumesc1
Cel mai recent răspuns: ContSters285427 , utilizator 18:52, 17 Martie 2013
Costrangere, cu privire la testarea ADN , nu poate exista.Insa aceasta opozitie la efectuarea acestui test si a precizarii rezultatului intr-o expertiza medico-legala e apreciata in detrimentul dumneavoastra , iar adevarul va fi stabilit in urma coroborarii altor mijloace de proba (depoziitiile martorilor, prezumtia celei mai lungi gestatii 300 de zile si a celei mai scurte 180 de zile , inscrisuri )

Succes.
buna ziua.ma aflu intr-o siuatie mai mult dcat disperata si va implor sa ma ajutati.dupa cum va spuneam am mers la iml Mina Minovici pt expertiza HLA.rezultatul a venit EXCLUS TATA!!!eu ma asteptam...va intreb,este posibil asa ceva intrucat dumneavoastra mi-ati spus ca oricum nu o sa vina un raspuns atat de cert cum este acesta,care ma pune int-o situatie din care nu prea mai am sanse sa merg mai departe... eu stiam ca raspunsul se da in procente si nu atat de transant.
este posibil ca aceasta testare HLA sa il excluda pe el ca posib tata si testarea serologica facuta prima data sa dea pe el POSIBIL TATA?stiu ca testarea serologica e sigura doar 40% si cea HLA 90% dar mie mi se pare ca rapunsurile celor doua se bat cap in cap in situatia mea.
e posibil ca la o testare ADN sa iasa el tatal?
va rog din suflet sa ma ajutati!
va rog sa imi spuneti cum s-a rezolvat in urma testului adn?
ma aflu intr-o situatie similara...
va multumesc
este posibil sa se intample orice.In cazul meu sunt in posesia a doua rezultate ADN eliberate de INML Mina Minovici. Primul ,barbatul in cauza este exclus de la paternitate 100% si cel de al doilea, barbatul este tatal biologic 99,9999%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!tatal copilasului s a hotarat pana la urma sa facem ... Magda 2018 Magda 2018 Buna seara!Tatal copilasului s a hotarat pana la urma sa facem un test serologic pentru determinarea paternitatii.Stiu ca testul ADN se face la Institutul Mina ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate laura_elena laura_elena buna ziua, am si eu o intrebare. sunt din cta si ma paste un proces de paternitate c fostul prieten. Va rog sa ma informati si pe mine unde se face acest test ... (vezi toată discuția)
Proces GHERASIM ADINA GHERASIM ADINA AM UN PROCES DE PATERNITATE IN CARE PARATU A CERUT TESTU SEROLOGIC ,INSTANNTA A APROBAT SUNT DISPERATA SI NU STIU CE SA MAI CRED SI VA ... (vezi toată discuția)