Am un copil de 3 ani care alearga prin apartament si il deranjeaza pe un vecin de dedesubt.
I-am explicat de mai multe ori ca nu prea am ce-i face coplilului, dar nu ne-am inteles.
Intr-o zi am primit la posta o hirtie scoasa la imprimanta in care m-a blestema pe mine si familia.
Hirtia nu era semnata, nu era trecut nici macar un nume al meu sau al altora, nu erau insulte.
Se poate face plingere penala pentru blestem ? cum demonstrez ca el a scris hirtia sau ca pus-o la posta ?
Acea hartie pe care ati primit-o poate fi asimilata unei amenintari! Insa pentru a demonstra ca o anumita persoana v-a pus acea hartie in cutia postala este foarte greu si implica piedere mare de timp , energie si nervi. Si oricum problema de baza (galagia copilului dvs) va ramane! Eu va sfatuiesc sa purtati o discutie serioasa cu vecinul dvs si sa incercati sa gasiti o cale de mijloc. Copiii sunt copii , dar totusi si linistea face parte din viata omului!
Succes!
Deci, sa inteleg ca daca eram copil si erati vecin cu mine :((as fi avut probleme cu dvs daca saream prin casa?:D
Fapta nu constituie infractiunea de amenintare.
Daca primit o hartie in care scrie ca urmeaza sa vina sa va viziteze un duh rau maine v-ati simti amenintat?:)
Eu cred ca nu.;)
Inchieerea prin care s-a dispus arestarea preventiva poate fi atacata cu recurs de catre inculpat si de procuror, intermen de 24 de la pronuntare pentru cei prezenti si de la comunicare, pentru cei lipsa. Insa recursul nu va suspenda executarea.