avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probe proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probe proces

Buna ziua.Am un proces pe litigii de munca,am depus concluzii scrise cu o luna inainte de termenul de judecata,parata a depus intampinare prin fax cu o zi inainte.Judecatorul a aprobat situatia si a dat un nou termen peste 4 luni.Intrebarea mea ar fi daca inainte de al doilea termen de judecata pot depune din nou concluzii scrise care sa contina si comentariul privitor la intampinarea paratei si daca se mai pot administra dovezi noi, si daca da,in baza carui art. din C. pr. civ?Multumesc.:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 21 Decembrie 2009
ok...multumesc pentru raspuns...sa inteleg ca depun pur si simplu concluzii scrise si cerere de adm dovezi,fara a mai invoca art. din C. pr. civila ?:O
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
mihailaurentiu, utilizator
Nu este obligatoriu sa invocati articole din Codul de procedura civila pentru a depune o cerere pentru administrare de dovezi.
Depunerea de dovezi o puteti face direct in sedinta.
Numai sa aveti 2 ex astfel incat un set de dovezi sa il inmanati si paratului in fata judecatorului.
clio06 a scris:

Depunerea de dovezi o puteti face direct in sedinta.
Numai sa aveti 2 ex astfel incat un set de dovezi sa il inmanati si paratului in fata judecatorului.

Depunerea dovezilor se face numai dupa incuviintarea instantei a administarii acelor dovezi si nu oricum.
Probatoriul se administreaza dupa anumite reguli de procedura, pe care e clar ca nu le stapaniti...Colegii au incercat sa va dea sfaturi, dar nu e suficient sa citesti in Codul Muncii sau Codul de procedura civila sa si intelegi.cel mai bine ar fi sa va duceti macar la o consultatie la un avocat.sa nu va para rau ca ati pierdut din nestiinta...

Alte discuții în legătură

Intrebare intrebatoare maryus75 maryus75 maine am primul termen la Tribunal,nu mi-am permis un avocat asa ca ma reprezint singur.am dat in judecata firma pt. un salar compensator necaordat,in cf. cu ... (vezi toată discuția)
Exceptii si probe dupa interogatoriu adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In situatia in care la fond s-au administrat o parte din probe, dar reclamantul a solicitat interogatoriu si a fost admis, dupa interogatoriu se vor ... (vezi toată discuția)
Decadere din termen leusan leusan In cazul in care uneia din partile aflate in proces este intrebatade de catre judecator (ambele parti fiind prezente si asistate,reprezentate de aparator) ... (vezi toată discuția)